Dünya Devi Xerox'tan Sitespor'a Destek

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Sitespor'a destek çığ gibi büyüyor. Son olarak ABD kökenli uluslararası teknoloji şirketi olan Xerox, kulübümüze destek oldu.

SPOR 27.06.2014 20:51:00 0
Dünya Devi Xerox

FORMA HEDİYE ETTİ

Uluslarası teknoloji devi Xerox’un Türkiye yetkilileri  önceki gün Kulüp başkanı Ersan Karamehmetoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler. Spora olan desteği dünya tarafından kabul ve takdir gören Xerox; sponsorluk desteği çerçevesinde Sitespor Kulübüne maç forması, antreman eşofmanı, kamp eşofmanı ve malzeme çantası hediye etti.

 

 

“TRAKYA DA MARKAYIZ”

Xerox Türkiye Yetkilileri , Sitespor’a desteklerinin gün ilerledikçe daha da artacağını dile getirdiler. Yönetim kurulu başkanı Ersan Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada “ Öncelikle Xerox Türkiye yetkililerine sıcak ve samimi ziyaretlerinden dolayı teşekkürü borç bilirim. Süper amatör ligde mücadele edecek olan A takımımıza duyulan bu güven bizleri onurlandırdı. Amatör bir kulüp olmamıza rağmen böylesine büyük ve güçlü bir firmadan destek almak bizler için çok önemli. Sitespor Trakya’da bir marka olduğunu göstermeye devam edecektir ” dedi. Yapılan tanışma toplantısından sonra yönetim kurulu üyeleri Xerox Türkiye yetkililerine Kapaklı’yı tanıttılar. Gün sonunda gerçekleşen kutlama yemeğinden sonra yönetim kurulu başkanı Ersan Karamehmetoğlu Xerox Türkiye yetkililerine teşekkür plaketi takdim etti.