Çalışma gruplarında başkanlık seçimleri tamamlandı

Çerkezköy Kent Konseyi Çalışma gruplarının Başkanlık seçimleri dün saat 10.00 ile 11.30 saatleri arasında gerçekleşti. Çerkezköy Kent Konseyi Konferans Salonu'nda yapılan seçimlerde İmar

GÜNDEM 27.06.2014 20:31:00 0
Çalışma gruplarında başkanlık seçimleri tamamlandı

ÇEVRE SAĞLIĞI ÇALIŞMA GRUBU BAŞKANLIĞINA DR. NURTEKİN EROL SEÇİLDİ

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz Başkanlığında  dün gerçekleşen Çalışma guruplarının son toplantılarının ilki Çevre Sağlığı çalışma Grubu Başkanlık seçimi oldu. Başkanlık için Dr.Nurtekin  Erol, Tahsin Çipli ve Hülya Dediğidoğru aday oldu.Yapılan seçim sonunda oy birliğiyle Doktor Nurtekin Erol başkanlığa seçilirken,Tahsin Çipli Başkan yardımcılığına Hülya Dediğidoğru ise yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

 

 

KÜLTÜR SANAT FAALİYETLERİ ÇALIŞMA GRUBU BAŞKANI GÜNAY GÖKÇE OLDU

Çevre Sağlığı Çalışma grubu başkanlık seçiminin ardından Kültür Sanat Faaliyetleri Çalışma Grubu Başkanlık seçimine geçildi. Başkanlık için M.Günay Gökçe, Abdurahman Arslan ve Yasemin Tokgöz aday oldular. Tek tek yapılan oylama sonucunda 21 oy alan M.Günay Gökçe Başkan seçilirken, Yasemin Tokgöz aldığı 14 oy ile Başkan Yardımcısı oldu. Beş oy alan Abdurahman Arslan’da yönetim kurulu üyesi seçildi.

 

 

PROJE GELİŞTİRME GRUP BAŞKANLIĞINA TUNCAY ÜSTÜNOL GETİRİLDİ

Kültür Sanat Faaliyetleri Çalışma Grubu başkanlık seçiminden sonra da Proje Geliştirme Çalışma Grubu başkanlık seçimi yapıldı. Başkanlık için Tuncay Üstünol, Nuran Altıntaş ve Uğur Özcan aday oldu. Diğer grup adayları gibi onlarda kendilerini tanıttıktan sonra oylamaya geçildi. Tuncay Üstünol oy birliğiyle Proje Geliştirme Çalışma Grubu Başkanı seçildi.30 oy alan Nuran Altıntaş Başkan Yardımcılığına getirildi ve 23 oy alan Uğur Özcan ise yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

 

 

İMAR PLANLAMA TRAFİK ULAŞIM ÇALIŞMA GURUBU BAŞKANI NAZ ERDOĞAN

Çalışma gruplarının son başkanlık seçimi ise İmar Planlama Trafik Ulaşım Çalışma Grubu Başkanlık seçimi oldu. Bu grupta da başkalık için Naim Tavan,Naz Erdoğan ve Yaşar Aygün aday oldu.Adaylar kendilerini tanıttıktan sonra seçimlere geçildi.Yapılan seçim sonunda 29 oy alan Naz Erdoğan İmar Planlama Trafik Ulaşım Çalışma Grubu Başkanı oldu.19 oy alan Naim Tavan Başkan Yardımcısı ve 16 oy alan Yaşar Aygün de yönetim kurulu üyesi oldu.

 

 

KARAGÖZ ÇALIŞMA GRUPLARINA BAŞARILAR DİLEDİ

Toplantı sonunda kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz,çalışma gruplarının başkanlık seçimlerinin tamamlandığını ve her çalışma grubu kendi alanlarında hazırlayacakları projelerle Çerkezköy’ün daha da kalkınmasına ve güzelleşmesine büyük katkı sağlayacağına inandığını, Çerkezköy Kent Konseyi olarak amaçlarının Çerkezköy’ü çok daha ileriye taşımak olduğunu kaydetti. Tüm çalışma gruplarında görev alanların bu bilinçte olduğunu ifade eden Karagöz, her grubunda özverili şekilde çalışma sergileyeceğini belirtti.

Haber/Seyit SÜREN