Toplantılar artık kayıt altına alınacak

Kapaklı Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nı yapmak üzere 2 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00'da toplanacak. Belediye bünyesindeki beş müdürlüğün Görev ve Çalışma

GÜNDEM 27.06.2014 20:12:00 0
Toplantılar artık kayıt altına alınacak

Kapaklı Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00’da Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

YÖNETMELİKLER GÖRÜŞÜLECEK

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ın başkanlık edeceği Kapaklı Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı, açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunulması ile başlayacak. Kapaklı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği'nin görüşülmesi ile devam edecek olan toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise Kapaklı Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği görüşülecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği'nin görüşülmesi ile devam edecek toplantıda daha sonra ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün Görev ve Çalışma Yönetmelikleri görüşülecek.

KOMİSYON RAPORLARI KARARA BAĞLANACAK

Belediye meclis toplantılarının 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği'nin 16. maddesi gereğince sesli ve görüntülü cihazlarla kayıt altına alınması konusunun görüşülmesi ile devam edecek toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği'nin 6. maddesi gereğince meclis tatil ayının belirlenmesi konusu masaya yatırılacak. Toplantının son gündem maddesinde ise bir önceki toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konular görüşülerek karara bağlanacak.

Haber / Gökhan YILMAZ