İyilikler Tır'ı Edirne'de

Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyacı olan lösemili çocuk ve ailelerine yapılan gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve kırmızı et yardımlarını LÖSEV'e kayıtlı lösemili çocuk

GÜNDEM 26.06.2014 19:23:00 0
İyilikler Tır

İHTİYAÇLARINI GİDERMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Bereket ayı olarak bilinen Ramazan ayı kapsamında ülke genelinde birçok il ve ilçeyi gezmeyi hedefliyor. İstanbul Ofis Sosyal Hizmetler Sorumlusu Ayşenur Sözeri Edirne'den 20 çocuk ve ailesine yardımları ulaştırmak istediklerini, ayrıca ilçelerde olup da gelemeyenlere de kargo aracılığıyla bu yardımları ulaştıracaklarını söyledi. Sözeri, "Lösev'e kayıtlı olan pek çok lösemili çocuğumuz ve ailesine, kuru gıdasından tutunda, kırmızı et paketine, kıyafetine, oyuncağına, temizlik ve kırtasiye malzemesine kadar pek çok konuda ailelerimizin ihtiyaçları olduğu alanlarda onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız” dedi.

TÜM MARMARA’YI DOLAŞACAK

Sosyal hizmet uzmanları tarafından ihtiyaçları olduğu tespit edilmiş ailelere bu yardımları ulaştırdıklarını kaydeden Sözeri, “Bugün Edirne'deyiz. Edirne'de yaşayan 20 çocuğumuz ve ailesine bu saydığım yardımı ulaştırmaya çalışacağız. Uzak ilçelerde oturup bu etkinliğimize katılamayan diğer tüm ailelerimize kargo yoluyla yardımlarımızı ulaştırmaya çalışacağız” dedi. Türkiye'nin çeşitli illerinde olduğu gibi yardım TIR’ı Edirne'den sonra bugün Marmara turuna yarın Kırklareli ve ardından Tekirdağ ve İstanbul olmak üzere devam ederek tüm Marmara’yı dolaşacak.

Haber Merkezi