Tekirdağ Barosundan Başsavcı Yılmaz'a veda yemeği

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Yaz Kararnamesiyle Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Adıyaman Başsavcılığı görevine atanan Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz için Tekirdağ Barolar Birl

GÜNDEM 26.06.2014 19:08:00 0
Tekirdağ Barosundan Başsavcı Yılmaz

“HER ZAMAN ÖZLEYECEĞİZ”

Yalı Restaurant’ta önceki akşam saat 20.00’de başlayan yemekte konuşma gerçekleştiren

Tekirdağ Barolar Birliği Çerkezköy Temsilcisi Erdoğan Ünal "25 yıllık emekli bir devlet memuru olarak bir yerden bir yere taşınmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Bir yerde çalışmak ve oradan ayrılmak vardır ama önemli olan ayrıldığınız yerde hatırlanmaktır. Sayın Başsavcımız ile bu süre zarfında fazla çalışamadık. Çerkezköy’den de ayrıldığı için üzgünüz. Bizler kendisini her zaman özleyeceğiz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Tekirdağ Barolar Birliği Çerkezköy Temsilcisi Erdoğan Ünal’ın konuşmasının ardından sahneye davet edilen Tekirdağ Barolar Birliği Başkanı Nevzat Teker "Böyle keyifli bir geceyi birlikte yaşadığımız için gerçekten çok mutluyum. Tayini çıkan savcımızın Çerkezköy’de verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Gerçekten zor bir dönemde görev yaptı.

Yeni bir binayı alarak işler bir hale getirdi. Doğal afetten dolayı adliyeyi su bastı, dosyalar yok oldu. Gerçekten ciddi sorunlar yaşandı. Ama bunlara rağmen hepimizi onurlandırdınız. Sizlere yaptığınız görevlerden ötürü çok teşekkür ediyoruz. İnşallah görev yapacağınız yerlerde de Çerkezköy’de ki gibi eksiklikleri tamamlayıp güzel bir hizmet yaparsınız” dedi.

“GÜZEL İŞLERE İMZA ATARIZ”

Programda son olarak Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığından Adıyaman

İl Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz konuşma gerçekleştirdi. Yemeği düzenleyen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Yılmaz” Tayinimiz çıktıktan sonra çok güzel teveccüh ve iltifatlar oldu. Buradan herkese teşekkür ediyorum. Çerkezköy'e geldiğimizde çok zor şartlar vardı. Bir hayal kurduk onu da başardık. Yeni Adliye Sarayı'nın tamamlanması için hep birlikte tüm çalışma arkadaşlarımızla gayret göstererek güzel bir eser ortaya koyduk. Görev sürem içersinde Çerkezköy için her zaman güzel işler yapmaya çalıştık. Çerkezköy’de yaptıklarımız haricinde yapamadıklarımızda oldu. İnşallah yeni görev yerimizde de güzel işlere imza atarız” diye konuştu.

PLAKET VERİLDİ

Gerçekleşen konuşmaların ardından Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz'a, Tekirdağ Baro Başkanı Nevzat Teker ve Çerkezköy'ün kıdemli avukatlarından Zeki Baydar tarafından Çerkezköy'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından davetliler canlı müzik eşliğinde yemek yediler. Geceye Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ve eşi avukat Şirin Yılmaz, Tekirdağ Barolar Birliği Başkanı Nevzat Teker, Tekirdağ Barolar Birliği Çerkezköy Temsilcisi Erdoğan Ünal, Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu, avukatlar ile adliye personeli katıldı

Haber/Ahmet KARDEŞ