Kozapark birinci yılını kokteyl ile kutladı

Cumhuriyet Mahallesinde bir yıl önce yerleşime açılan Çerkezköy'ün müstesna yerleşim yerlerinden Kozapark,birinci yılını kokteyle coşkulu şekilde kutladı. Önceki gün 18.00-22.30 saatleri ara

GÜNDEM 26.06.2014 18:45:00 0
Kozapark birinci yılını kokteyl ile kutladı

KOZAPARK SAKİNLERİ AYRICILIKLI GÜZEL BİR ORTAM DA YAŞAMANIN KEYFİNİ ÇIKARDI

Kozapark sakinleri birinci yılını verilen kokteyl ile coşkuyla kutladı. Havuz başında canlı müzik eşliğinde kutlama programına katılan Kozapark sakinleri çocuklarıyla birlikte ayrıcalıklı bir yaşam alanında oturmanın keyfini program boyunca dolasıya yaşadı. Sakinler canlı müzik eşliğinde birlikte halaylar çektiler. Kozapark sakinleri şarkılar söylediler ve birlikte birinci yıl kokteylinde olmaktan da son derece mutlu olduklarını belirttiler.

KOZAPARK’LI OLMAK AYRICALIKLI

Kozapark’a bir yıl önce yerleşen ve boş konutlarında her geçen gün yerleşenlerle dolmaya devam etmesi Kozapark’ta yaşayanlar arasında ayrıcılıklar sunmaya devam ediyor. Kozapark sakinleri yaşam alanı olarak her şeyi ile dört dörtlük bir yerleşin alanı olması nedeniyle burayı tercih ettiklerini ve şu an Çerkezköy ve bölgenin en müstesna bir yaşam alanı olduğunu ve burada konut sahibi olmalarından da son derece mutlu olduklarını ifade etti.

 Haber / Seyit SÜREN