Milli Eğitim'den müjde üstüne müjde

Kapaklı İlçe Eğitim Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada, Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ilçede resmen açıldığı ifade edildi.

GÜNDEM 26.06.2014 18:36:00 0
Milli Eğitim

ARTIK KURSLARA KATILMAK İÇİN ÇERKEZKÖY’E GİTMEYE GEREK YOK

Kapaklı halkı yıllardır halk eğitim faaliyetlerini Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü vasıtasıyla gerçekleştiriyordu. Birçok kurs için Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’ne gitmek zorunda kalan Kapaklı sakinlerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden müjde geldi. Özellikle Kapaklı Kurucu Kaymakamlığı’na Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun atanmasının ardından eğitim alanında birçok çalışmaya imza atan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, şimdi de Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü ilçeye kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

 

 

KURUCU MÜDÜRLÜĞE SINIF ÖĞRETMENİ ATANDI

Kapaklı Pınar Bulvarı’nda yıllardır kaderine terk edilen Kapaklı Halk Eğitim Merkezi binasının tadilatına başlanıldığını kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, “En kısa sürede buradaki tadilat çalışmalarımızı tamamlatıp, en geç bir hafta sonra faaliyete geçmesini planlıyoruz” açıklamalarında bulundu. Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Kurucu Müdürlüğü’ne ise Kapaklı Gazi İlkokulu Sınıf Öğretmeni Osman Günel atandı. 

İMAM HATİP VE ANADOLU LİSESİ AYNI BİNADA

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Anadolu Lisesi’nin de İmam Hatip Lisesi’nin de 2014-2015 döneminde eğitim öğretime başlayacağını belirterek, “İmam Hatip Lisesi ile aynı binada eğitim öğretim verecek. İmam Hatip Lisesi 5 şubede 170 öğrenci kapasitesi ile; Anadolu Lisesi de 5 şube 170 öğrenci kapasitesi ile eğitim öğretim verecek” ifadelerini kullandı. Yetkililer, bu iki liseye de kurucu müdürlerin önümüzdeki günlerde atanacağını kaydetti.  

Haber / Ahmet KARDEŞ