Kaymakam Kubilay: Geleceğimiz için çalışıyorlar

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay dün saat 15.00'da Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz'ü makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 25.06.2014 22:22:00 0
Kaymakam Kubilay: Geleceğimiz için çalışıyorlar

FAYDALI ÇALIŞMALAR YAPACAĞINIZA İNANIYORUM

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ziyarette yaptığı konuşmada, Serkan Karagöz ve ekibine başarılar dileyerek, “Bugün eşimle birlikte Serkan Karagöz’e ve ekinine yeni görevlerinde hayırlı olsun ziyaretine geldik. Serkan Karagöz aynı zamanda Çerkezköy Emlakçılar Dernek Başkanı ve bir hayırsever olarak Çerkezköy sosyal hayatında önemli katkısı olan bir hayırsever bir insandır. Karagöz ve çalışma arkadaşlarına bu yeni görevlerinde de başarılar diliyorum. Çerkezköy’e başarılı hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Serkan Karagöz ve ekibinden önce Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı olan Ahmet Gayretli ve çalışma arkadaşları da ilçe için çok güzel işler yaptılar. Onlara da çalışmaları ve Çerkezköy’e katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. Sizler devraldığınız bu görevi daha ileri götüreceğinizden de eminim” dedi.

GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAKSINIZ

Çerkezköy’ü daha ileri götürmek için çalıştıklarını kaydeden Kaymakam Metin Kubilay, “Amacımız daha iyi hizmetlere imza atmaktır. İlçemize Özel Eğitim Merkezi kazandıran hayırsever Serkan-Müjgan Karagöz’e bu hizmetleri ve eğitime verdikleri önem için de ayrıca teşekkür ediyorum. Serkan Karagöz Çerkezköy’ü çok iyi biliyor ve ne şekilde nasıl hizmet yapılacağını da iyi analiz ediyor. Bu bakımdan çalışma arkadaşlarıyla birlikte birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetlere imza atacaklardır. Çerkezköy’de ilk kez Kent Konseyi çalışma toplantısına katıldım ve çok güzel işlerin yapıldığını gördüm. Bu nedenle Kent Konseylerinin bulundukları yerlerin kalkınmasında güzelleşmesinde ileri gitmesinde önemli bir rol üstlenmeleri çok güzel bir olgudur. Kent Konseyleri çocuklarımızın geleceği için çalışıyorlar. Bu bakımdan da önemli işler yaptıklarına inanıyorum” diye konuştu.

BAŞKAN OLMAYI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz Kent Konseyine başkan olmayı hiç düşünmediğini ancak kongrede Ali Bozdağ, Yaşar Kuş ve diğer kent konseyi üyelerinin ısrarı ile aday olduğunu akabinde de seçimleri kazandığını kaydetti. Karagöz, “Öncelikle ilçemizde çalışkan bir kaymakamımız olmasından son derece memnunuz. Kaymakamımız bir dediğimizi iki etmiyor. Bugün eşi Fusun hanım ile birlikte ziyarete gelmeleri bizi çok mutlu etti. Kendilerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Eşime ve beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. İnsanları seviyorum. Okulumuzda da bunu insanlarımıza gösteriyoruz. Bana ve eşime her zaman destek olan Çerkezköy halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

UZUN YILLAR İLÇEMİZDE HİZMET YAPMASINI DİLİYORUZ

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Kaymakam Metin Kubilay’ın Çerkezköy’de göreve başladığı günden bu yana sıkı bir çalışma sergilediğini ve çalışmalarını Çerkezköylü’lerin takdir ettiğini belirterek, “Çerkezköy’de bu güne kadar Kaymakamlık nezdinde yapılamayan işler Kaymakamımız Kubilay tarafından yapılmaya başlandı. Özellikle ilçemizde sağlık ve eğitim konularına ağırlık verildi. Sağlık personeli artık 08.30’da işinin başında oluyor. Çünkü artık kaymakamımız sıkı denetleme yapıyor. Çerkezköy’de artık bazı kurum ve kuruluşlar kendilerine çeki düzen verdi. Kaymakamımızın bu çalışmalarını bizler de takdirle karşılıyoruz. Kendisinin çok uzun yıllar ilçemizde hizmet yapmasını diliyoruz” dedi.

Haber /Seyit SÜREN