Yüzme Havuzları hazırlandı

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor okulunda yüzme branşında eğitimler Cuma günü başlıyor. Yüzme kursunda eğitim alacak çocuklar için Eski Otogar'ın bulunduğu alana seyyar şişme yüzme havuzları

GÜNDEM 24.06.2014 19:12:00 0
Yüzme Havuzları hazırlandı

HAVUZLARA DOLDURULAN SU DEVAMLI DEVİR DAİM OLACAK

Belediye yetkilileri, yüzme kursu için hazırlanan şişme yüzme havuzlarına doldurulan suların gün boyu devir daim yapılacağını ve dezenfekte yapılacağını belirttiler. 6-7.8. sınıf öğrencilerin yüzme eğitimi alacakları havuzun derinliğinin bir metre otuz beş santim olduğu ve 2,3,4,5’inci sınıfların yüzme eğitimi alacakları havuzun derinliğinin ise altmış santim olduğunu belirten yetkililer, “Şişme yüzme havuzlarda yüzme eğitimi alacak olan öğrencilere eğitimler konusunda uzman yüzücü hocalar tarafından verilecek. Her öğrenci ile tek tek ilgilenecek olan yüzme hocalarımız çocuklara kısa zaman içinde yüzme öğrenmelerini sağlayacaklardır. Yüzme havuzları hazırlanmış olup bir iki günlük deneme testi yapıldıktan sonra Yüzme kursları Cuma günü başlayacak. Cuma günü yüzme kurslarına  startı Belediye Başkanımız Vahap Akay verecek. Bu yıl ilk kez Yazspor okulu kapsamında açılan yüzme kursu eğitimlerine talebin beklenenden çok daha fazla olması bizleri son derece memnun etti” dediler.

SOYUNMA KABİNLERİDE YAPILDI

Çerkezköy Belediyesi Yazspor okulunda yüzme kursunda eğitim alacak öğrenciler için yüzme havuzları yanında soyunma kabinleri de yapıldığını belirten yetkililer, “Yüzme kursunda eğitim alacak olan çocuklarımızın yüzme öncesi ve sonrası soyunup giyinmeleri içinde soyunma kabinleri hazırlandı. Ayrıca Yüzme sonrası içinde Duş alacakları duş kabini de yapıldı. Ayrıca çocuklarına eşlik edecek olan veliler içinde sıcaktan korunmak için büyük şemsiyeler ve oturacakları sandalyeler konularak güzel bir mekan oluşturuldu” dediler.

Haber/Seyit SÜREN