Samsunlular'dan sponsorlara teşekkür yemeği

Bu yıl 11.Gelenek Piknik Şöleni'nde Kazak gölünde hemşerilerine unutulmaz bir şölen düzenleyen Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önceki akşam düzenlediği yemekte programa s

GÜNDEM 24.06.2014 15:06:00 0
Samsunlular

 

YEMEK DÜZENLENDİ

Önceki akşam Organize Danış Center içersinde bulunan Şanlıurfa Lokantası’nda düzenlenen yemeğe Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir, Hasan Acar,Akın Yılmaz, İbrahim Aktürk, Karaağaç Eski Belediye Başkanı Özkan Yücel, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan adayı olan Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı Yönetim kurulu üyesi Tahir Eke, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, Samsunlular Piknik Ağası Yakup Torun, STK temsilcileri ve çok sayıda Samsunlu katıldı. 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşma gerçekleştiren Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk “ Geçtiğimiz hafta Kapaklı ve çevresinde ikamet eden binlerce Samsunlu hemşerimizi bu yıl 11.'si düzenlenen geleneksel piknik şöleninde bir araya getirmiştik. Piknik şölenimize sponsor olan firmaların bazılarına programda plaketlerini teslim etmiştik ancak diğer dostlarımız programların yoğunluğundan dolayı piknikte fazla kalamamışlardı. Bizde Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak hem sponsorlarımıza teşekkür yemeği hem de plaketlerini vermediğimiz sponsorlarımıza plaketlerini teslim etmek istedik. Bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen herkese de çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

35 SPONSORA PLAKET VERİLDİ

Mehmet Aktürk’ün konuşmasının ardından davetliler hep birlikte yemek yediler. Programda daha sonra  Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen’e, Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Seçkin Dilsiz’e, Has Acarlar İnşaat sahibi Hasan Acar’a, Avukat Ercan Üçel’e, Belediye meclis üyesi Mustafa Çetin’e, Çetinler yapı sahibi Mehmet Çetin’e, Karadeniz İnşaat sahibi Ömer Karadeniz’e, Kapaklı Yapı Denetim’den Turhan Bahtiyar’a, Kapaklı Belediye Meclis üyesi İrfan Demir’e, Samsunlular piknik ağası Yakup Torun’a, Meclis üyesi Akın Yılmaz’a, Karaağaç Eski Belediye Başkanı Özkan Yücel’in aralarında bulunduğu 35 sponsora plaketleri verildi.