Yeni düzenlemeye Yeniçiftlik halkından teşekkür

Marmaraereğlisi Belediyesi seçim sonrası ilçe sınırları içine giren Yeniçiftlik mahallesinde bulunan Atatürk Parkı'na yaptığı yeni düzenleme ile birlikte teşekkürleri ard arda aldı. Başkan Ä

GÜNDEM 24.06.2014 15:05:00 0
Yeni düzenlemeye Yeniçiftlik halkından teşekkür

“BİZLERE BÜYÜK GURUR OLUYOR” 

Marmaraereğlisi Yeniçiftlik mahallesi Atatürk Parkı’ndaki çalışmalar sona yaklaştı. Yapılan yeni düzenleme ile park alanındaki kötü görüntüler tarihe karışırken, otopark ve yeşil alan da ziyaretçileri oldukça memnun etti. Her fırsatta Başkan İbrahim Uyan’a yapılan bu düzenleme ile ilgili teşekkürlerini ileten Yeniçiftlik sakinleri, artık daha rahat sahili kullanabildiklerini ifade ettiler. Yapılan yeni düzenleme ile birlikte otopark alanı da bulunan Atatürk Meydanı’nda kumsala yakın bölgeye yapılan yeşil alan ise çevre düzenlemesi yönünde takdirle karşılandı.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Yeni dönem için söz verdiğimiz tüm çalışmalarımıza ara vermeden başladık. Yazlık bir bölge olduğu için az personelle çok iş yapma alışkanlığımızın olması bize avantaj olarak geri döndü. Arkadaşlarımızın büyük fedakarlıklarla çalışmalarını yürütüyor. Burada büyük bir emek var. Bu emeği gören vatandaşlarımızdan gelen takdir ise bizlere büyük gurur oluyor. Çalışmalarımızın amacına ulaştığını daha iyi görebiliyoruz” dedi.