Yeni Konsey ilk toplantısını yaptı

22 Haziran Pazar günü Çerkezköy Kent Konseyi Hizmet Binası'nda yapılan 9'uncu Olağan Genel Kurul sonucu mevcut başkan Ahmet Gayretli'den görevi teslim alan Serkan Karagöz ve yeni Yürütme Kurulu Ã?

GÜNDEM 24.06.2014 15:04:00 0
Yeni Konsey ilk toplantısını yaptı

Çerkezköy Kent Konseyi, Serkan Karagöz başkanlığında oluşturulan yeni yönetim ile ilk Yürütme Kurulu Toplantısı’nı dün saat 10.30’da gerçekleştirdi.

ÜYELER KENDİLERİNİ TANITTI

Çerkezköy Kent Konseyi Hizmet Binası’nda Serkan Karagöz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Yürütme Kurulu üyeleri Sakine Arslan, Emine Demir, Kenan Tatlı ve Hülya Taşkın ile Kent Konseyi Genel Sekreteri Çüğdem Köroğlu katıldı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından Çerkezköy Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri sırayla kendilerini tanıttı. Toplantının bir sonrdaki gündem maddesinde ise 2014 Yılı Yeni Dönem Meclis ve Çalışma Grupları’nın seçimine geçildi.  

2-3 BELEDİYE ÜYESİ GENEL KURULA SEÇİLECEK

Çerkezköy Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nun ilk toplantısında daha sonra Çerkezköy Belediyesi tarafından belirlenecek olan 2-3 belediye personelinin, Çerkezköy Kent Konseyi Genel Kurul Üyelikleri’ne seçilmesi konusu görüşüldü. Bireysel üyelik güncellemesi yapılması konusunun görüşülmesinin ardından Kent Konseyi Mahalle Temsilcileri çalışması konusu görüşüldü.

DEVAM EDEN PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Çerkezköy Kent Konseyi’nin devam eden projelerinin görüşüldüğü toplantıda daha sonra dilek ve temenniler bölümünde Yürütme Kurulu üyeleri yeni dönemle alakalı görüşlerini dile getirdi. Toplantının son gündem maddesinde ise Çerkezköy Kent Konseyi bünyesinde bulunan nakit paranın, Çorlu Mor Çatı Kadın Sığınma Evi’ne bağışlanması konusu masaya yatırıldı.

SEÇİMLER PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ YAPILACAK

Toplantı sonunda konuşan Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Perşembe ve Cuma günlerinde Kent Konseyimizin Meclis başkanlıkları ve Çalışma Grubu başkanlıkları seçimi yapılacak. Tüm Kent Konseyi üğyelerimizi Perşem ve Cuma günü yapılacak olan bu seçimlerde aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ