Bu çukuru kim dolduracak

Karayolları Müdürlüğü sorumluluğunda olan ve Kapaklı ile Çerkezköy'ü birbirine bağlayan yolda yıllar içinde meydana gelen çöküntü ve çukurlar, bu güzergahı kullanan sürücüler

GÜNDEM 24.06.2014 15:03:00 0
Bu çukuru kim dolduracak

Kapaklı-Çerkezköy yolunda oluşan çöküntüler ve çukurlar, adeta trafik kazalarına davetiye çıkarıyor.

SÜRÜCÜLER TEDİRGİN

Kapaklı-Çerkezköy yolundaki bozukluk, sürücüleri tedirgin ediyor. Karayolları Müdürlüğü sorumluluğunda olan Kapaklı-Çerkezköy yolunda oluşan çöküntü ve çukurlar, yıllardır onarılmıyor. Yollardaki bahse konu çöküntü ve çukurlar yüzünden sürücüler ani manevralar yapmak zorunda kalabiliyor. Bu durum ise bölgede adeta trafik kazalarına davetiye çıkarıyor. Kapaklı Çerkekzöy yolunun bir an önce güvenli hale gelmesini isteyen sürücüler, yolun bir an önce kullanışlı hale getirilmesini talep ediyor.

BİRÇOK KAZA MEYDANA GELDİ

Vatandaşlar, Kapaklı-Çerkezköy yolunda özellikle bahse konu çöküntü ve çukurların olduğu noktalarda çok sayıda trafik kazasının meydana gelmesi ve buna rağmen yollardaki bozuklukların onarılmamasına tepki gösteriyor. Gerek Kapaklı, gerekse Çerkezköy’deki yetkililerin, yolların bu durumu ile ilgili Karayolları’na bilgi verip vermediği ise merak konusu.

Haber / Ahmet KARDEŞ