Karagöz: Sorunların çözümü için çalışıyoruz

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, dün saat 14.00'da Kent Konseyi Binası'nda yaptığı açıklamada görevlerinin kentin hak ve hukukunun korunması, çevreye duyarlılık ve sosyal yard

GÜNDEM 23.06.2014 20:18:00 0
Karagöz: Sorunların çözümü için çalışıyoruz

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Amacımız, Çerkezköy kent yaşamında hemşerilik bilincinin geliştirilmesidir” dedi.

TATBİK MAKAMLARI MUTLAKA GENEL FAYDA EĞİLİMİNDEDİR

Çerkezköy halkının hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardım ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, sivil toplumun gelişmesine yardımcı olmak ve yerellilik ilkeleri çercevesinde demokrasiyi ve uzlaşma kültürünü geliştirmek istediklerini belirten Serkan Karagöz, “Ortak aklın, şehrin ortaya çıkan sorunlarında çözüme yönelik temel stratejileri ve faaliyet planlarının belirlenmesinde, uygulanmasında ve izlenmesinde tüm ilçe organlarının çalışmalarına hakim olmasını sağlamak istiyoruz. Karar alma ve tatbik makamları çalışmalarda mutlaka genel fayda eğilimindedir. Ancak çalışma kurallarının esası kontrol mekanizmalarının denetleme ve yol gösterme esasına dayanır” dedi.

 

 

 ORTAK AKIL VE FAYDALARINA HAKİM OLMAK

Başkan Serken Karagöz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Demokrasiler zevkli ve ayni zamanda son derece fedakarlık yanında,herkesin karşılıklı birnbirine olan saygı ve sevginin kural kabul ve tatbikine bağlıdır.Bizlerin görevi bu esas kurallar içinde Çerkezköy Kent yaşamını geliştirmek,ortak akıl ve faydalarını hakim kılmak olacaktır.Ümit ediyorum ki bütün fertler bizlerle çalışacak,şeref ve faydaları paylaşacaktır.”

 KENT KONSEYİ ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Serkan Karagöz Çerkezköy Kent Konseyi çalışmalarında duraklama olmadığını ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “Cuma günü çalışma gruplarının 2014 başkanlık seçimi, üyelik çalışmaları ve çalışma programlarını yapacağız. Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi, Çocuk Meclisi ve Engelliler Meclisi’mizin 26 Haziran Perşembe günü 10.00-16.00 saatleri arasında kent konseyimiz toplantı salonunda başkanlık seçimleri yapılacak. 27 Haziran Cuma günü 10.00-16.00 saatleri arasında da çalışma gruplarının başkanlık seçimi yapılacaktır. Seçimi yapılacak olan meclis ve çalışma gruplarındaki tüm üyelerimizin seçimlere katılmasını önemle rica ediyorum” dedi.

Haber / Seyit SÜREN