Başsavcı Yılmaz: Hayalimizi gerçekleştirdik

Çerkezköy'ün sevilen Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz'ın Adıyaman İl Cumhuriyet Başsavcılığı'na, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mahmut Ateş'in Ankara Ceza Tevkif

GÜNDEM 21.06.2014 17:40:00 0
Başsavcı Yılmaz: Hayalimizi gerçekleştirdik

 

Çerkezköy Adliyesi personeli uzun süredir birlikte görev yaptıkları savcı ve hakimlerin başka il ve ilçelere atanması nedeniyle Trakyum Et Lokantasında 19.30-23.00 saatleri arasında veda yemeği düzenledi. Duygu dolu anların yaşandığı veda yemeğinde gecenin ilerleyen saatlerine doğru hakim, savcı ve adliye personeli hep birlikte güzel bir gece geçirmenin keyfini çıkardı. Gecenin program sunuculuğunu Adliye personellerinden Fatih Karabıyık yaptı.

 

 

GECEDE TÜM ADLİYE PERSONELİ HAZIR BULUNDU

Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz başta olmak üzere Çerkezköy Adliyesi’nden başka il ve ilçelere atanan Cumhurtiyet Savcıları ve Hakimler için Çerkezköy Adliyesi personelinin verdiği veda yemeği programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İrmet Hospital Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, İrmet Hospital Başhekim Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak, Çerkezköy Mal Müdürü İlhami Taşkın, Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu ve Çerkezköy Adliyesi’nde görev yapan tüm Cumhuriyet Savcıları, Hakimler ve diğer adliye personeli katıldı.

 

 

HEPSİNİN YOLU AÇIK OLSUN

Programda ilk konuşmayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaptı. Kaymakam Kubilay, “15 Ağustos 2013 tarihinde Çerkezköy’de göreve başladığım günden bu yana Başsavcımız Ali Ulvi Yılmaz ve tüm hakim ve savcılarımızla birlikte görev yapma imkanımız oldu. Başsavcımızla daha sık ve daha fazla beraber olduk. Eşi avukat hanımla da. Yolları açık olsun. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Başsavcımız ve eşleri bizim aynı zamanda çok iyi görüştüğümüz aile dostlarımızdı. İnşallah emekliliğimizde de aynı yerde bir araya geleceğiz. Aramızdan ayrılacak başka savcı ve hakimlerimiz de var. Hepsinin yolu açık olsun. Yeni görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum. Biryandan da ilçemiz adına üzülüyoruz. Başcavsımızın İl Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanması nedeniylede gurur duyuyoruz. Bunu da hak ediyordu. Çerkezköy’de güzel hizmet yapan ve Çerkezköy’den başka il ve ilçelere atanan savcı ve hakimlerimizin hepsine içtenlikle ilçemizdeki hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyor, geceyi düzenleyen adliye personelimize de bu güzel organizasyon için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

ZOR GÜNLER GEÇİRDİK

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz da Kaymakam Metin Kubilay’dan sonra yaptığı kısa konuşmasında Çerkezköy halkından çok memnun kaldıklarını ve onları unutmayacaklarını belirterek, “İki yılı aşkın bir süre önce Çerkezköy Adliyesi’ne gelişimiz bizim için sürpriz olmuştu. Şimdi yine atanmamız da sürpriz oldu. Zor günler geçirdik. Bir hayal kurduk ve hayalimizi de yeni adliye binasının yapılmasıyla gerçekleştirdik. Çerkezköy’de çok güzel arkadaşlıklar kurduk. Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Çerkezköy halkından çok memnun kaldık. Çerkezköy halkını hiç unutmayacağız. Çerkezköy bizde çok özel bir yere sahip. Bu güzel şehri ve insanlarının bizde ayrı bir yeri var. Bu nedenle Çerkezköy halkını unutmak mümkün değil” açıklamalarında bulundu.

 

 BASINIMIZA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz, iki yılı aşkın görev yaptığı Çerkezköy’de basın mensuplarıyla da çok iyi diyolog kurduklarını ve basın ile iyi çalışmalar yaptıklarını belirtti. Başsavcı Yılmaz, “İki yılı aşkın görev yaptığım bu güzel kentte basın mensuplarımızla da çok iyi anlaştık. Zaman zaman onlarla da iyi çalışmalar yaptık. Çerkezköy’de gerçekten çok güzel gazetecilik yapılıyor. Basınımızın da görevimiz sırasında bizlere saygılı davranması ve yardımcı olmalarından dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 ÇERKEZKÖY’DEN AYRILACAK SAVCI VE HAKİMLERE PLAKET VERİLDİ

Gecenin devamında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz’a Kaymakamlık ve Adliye personeli adına ayrı ayrı birer plaket verildi. Programda daha sonra Bergama Hakimliği’ne atanan Hakim Muhsin Gökhan Kayra kısa bir konuşma yaptı. Kayra, “Çerkezköy’de çok güzel dostluklar edindik. Çerkezköy’de görev yapmaktan da son derece mutlu olduk” dedi. Kayra’nın konuşmasının ardından Başsavcı Yılmaz da “Dostluğumuz çok iyiydi. Kendisi dost canlısı bir  arkadaşımızdır. Onu tanıdığım ve onunla arkadaş olduğum için çok mutluyum” dedi. Ve Kayra’ya plaket takdim etti. Programda Cumhuriyet Savcısı Mahmut Ateş’e de plaketini Cumhuriyet Savcısı  Mikail Demirci verdi. Ateş de kısa bir konuşma yaparak, tayinin kendisi için sürpriz olduğunu ve beraber çalıştığı tüm Çerkezköy Adliyesi personeline teşekkür etti.

 

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Hakim Hatice Akça’ya ise plaketini Hakim Fatih Özyurt takdim etti. Hakim Hatice Akça ve eşi Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça da yaptıkları kısa konuşmalarında Çerkezköy’ün ilk görev yerleri olduğunu ve görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını belirterek, “İlk görev yerimiz olması nedeniylede Çerkezköy’ü hiç unutmayacağız” dediler. Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça’ya plaketini Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk verdi. Plaket töreni sonrasında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy’den başka il ve ilçelere atanan Cumhuriyet Savcıları ve hakimlerle birlikte fotoğraf çektirdi. Geceye canlı müziği ile renk katan Çerkezköy’ün tanınan müzisyeni Musti ve ekibi tüm adliye personeline keyifli bir gece yaşattı. Gece boyunca adliye personeli canlı müzik eşliğinde birlikte şarkılar söyledi. Tüm adliye personeli gecede birlikte halaylar çektiler.  ve gecenin sonunda aralarından ayrılacak olan hakim ve savcıların üzüntüsü içinde evlerine gittiler.

Haber / Seyit SÜREN