Karagöz: "Bize güç vermek isteyen herkesi bekliyoruz"

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Kent Konseyi'nin Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Serkan Karagöz düzenlenen programda görevi Ahmet Gayretli'den devraldı.

GÜNDEM 20.06.2014 18:26:00 0
Karagöz:

DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Saat 15.30’Da Çerkezköy Kent Konseyi’nde gerçekleşen programda ilk olarak Çerkezköy Kent Konseyi yeni Başkanı Serkan Karagöz konuşma gerçekleştirdi. Eski Başkan Ahmet Gayretli’nin Çerkezköy’e ve kendilerine güzel miras bıraktığını kaydeden Karagöz “ Ahmet Gayretli’nin her işinde titiz bir şekilde çalıştığını ifade etmek istiyorum. Onun yaptığı çalışmalar neticesinde Kent Konseyi güzel işlere imza attı. Amacımız onun yaptığı güzel şeylerin üzerine bir tuğla daha koymaktır. Bugün Çerkezköy Kent Konseyi için önemli bir gündür. Hayırlı bir günde görevi devralıyorum. Önce Allah’a sonra da buradaki arkadaşların vereceği desteğe güveniyorum” açıklamasında bulundu.

“DESTEK VERECEKLERİ BEKLİYORUZ”

Karagöz “ Güzel hizmetlerin üstüne hizmet koymak gerçekten zordur. Bizde Ahmet Gayretli’nin yaptıklarından daha iyisini yapmak için çalışmak zorundayız. Kendisine de Çerkezköy’e yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Eski Başkan Ahmet Gayretli’nin tecrübelerinden de her zaman yararlanacağım. Bir Çerkezköy doğumlu olarak, bölgecilik yaptığımı kimse söyleyemez. Bölgecilik yapanları da kınıyorum. Çerkezköy’ü küçük İstanbul gibi görüyorum. Yerli yabancı ayrımı yapmaksızın herkes bizim kardeşimizdir ve herkesi de seviyoruz. Bize güç vermek isteyen herkesi de buraya bekliyoruz” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN FARKINDALIK YARATMAKTIR”

Koltukların gelip geçici olduğunu kaydeden Çerkezköy Kent Konseyi Eski Başkanı Ahmet Gayretli “ Bizim için Gayretli soyadı için bu genel bir kaidenin ötesindedir. Biz her zaman karşılıksız hizmetin neferi olduk. Görev yaptığım süre zarfında oturduğum koltuğa değer kattım. Arkadaşlarımız birikimlerini yeni Başkana iletecektir. Biz burada gönül işi yapmaktayız. Bu nedenle de müfredata boğulmamalıyız. İnsan iyi şeyler yapıyorsa hizmetine devam etmelidir. Bu iş gerçekten çok zor bir iştir. İnsanlara verdiğiniz taahhütler beklemez. Buraya zaman ayıracaksınız. Böyle olursa zaten üstüne bir şeyler koyarsınız. İnsanların hayatın her alanında seçimler yaparak tercihlerini ortaya koyduğunu ifade etmek istiyorum. Tercihimiz kötü olur ise herkes zarar görüyor. Ama burada zarar görülecek bir durum yok. Önemli olan farkındalık yaratmaktır. Fikir üretip yeni bir bakış açısı getireceksiniz. Eksikliğe parmak basıp göstereceksiniz. Zor olan tarafı bu” açıklamasında bulundu.

“DOĞRU İŞ YAPIP KAYBETMEYİ TERCİH EDERİM”

Gayretli “ Kent Konseyi’nin yeni dönemde daha da başarılı olmasını istiyorum. Çerkezköy’e yakışan bir kent konseyi çalışması bekliyorum. Önceki gün demokratik bir seçime gittik. Ben yanlış bir iş yapıp kazanmaktansa, doğru bir iş yapıp kaybetmeyi tercih ederim. Bu hep böyle oldu. Çerkezköy bir şey kaybetmedi. Hizmetin devamlı olduğunu bilmek, bunu da hazmedebilmek önemli” diye konuştu.

Haber/Gökhan YILMAZ