Fabrika çalışanlarından örnek davranış

Edirne'de fabrika çalışanları örnek bir davranışa imza atarak, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ihtiyaç sahibi ailelerine bağışlanmak üzere kermes düzenledi.

GÜNDEM 20.06.2014 14:22:00 0
Fabrika çalışanlarından örnek davranış

KATKI SAĞLADI

EGS & BİRLİK çalışanları, Kapıkule yolu üzerinde yer alan fabrika bahçesinde geliri Soma’da hayatını kaybeden madencilerin ihtiyaç sahibi ailelerine bağışlanmak üzere bir kermes düzenledi. Çalışanların evlerinde hazırladıkları yiyecekleri, içecekleri, el işlerini sergiledikleri ve büyük bir şölen havasında geçen kermesin açılışını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yaptı. Açılış sonrası çalışanlarla sohbet eden Başkan Gürkan, aynı zamanda kermesten alışveriş yaparak da katkı sağladı. 

 

 

ÖRNEK DAVRANIŞ SERGİLEDİLER

Kermesin hazırlığından, reyonlardaki satış sürecine kadar tüm aşamalarında fabrika çalışanları ve çalışanların çocukları gönüllü olarak görev yaparken, kermesin sonunda elde edilen 10 bin TL'lik gelirin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması organizasyonunun da önümüzdeki günlerde yapılacağı ve kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.  Edirne Giyim Sanayi ve Birlik Konfeksiyon Genel Müdürü Mümtaz Erman, "Geçtiğimiz ay Soma’da hepimizi derinden yaralayan bir maden kazası yaşadık. Öncelikle ulusça bundan sonra bu tip acılar yaşamamayı diliyorum. EGS & BİRLİK ailesi çalışanları her yıl toplumsal sorumluluk bilinci ile kermes düzenlemektedirler. Bundan önceki 2 kermesimizi LÖSEV yararına düzenlemiştik. Bu yıl ise çalışma arkadaşlarımız, Soma’da hayatını kaybeden madenci kardeşlerimizin ihtiyaç sahibi aileleri için bir kermes yapma fikrini ortaya attılar. Her zaman gurur duyduğumuz çalışanlarımızın bu örnek duyarlılığını bizlerde destekledik ve hemen uygulamaya koyduk. Geleneksel hale getirdiğimiz kermeslerimizin 3’üncüsünü gerçekleştiriyoruz" dedi.