Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Geçtiğimiz hafta yapılan atamalarla Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getiren Hüseyin Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

GÜNDEM 19.06.2014 17:20:00 0
Erdoğan

ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER

Dün saat 15.00’de AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Okul Kıyafetleri İmalatçıları, Satıcıları Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve Trakya Okul Kıyafetleri İmalatçıları Satıcılar Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, üyeler Selim Arıkök, Arif Yaman ve Özcan Dinç Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ı ziyaret etti.

 

 

 GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar “ Yeni göreviniz hayırlı olsun. Gerçekten şunu görüyorum ki içenin havası çok değişmiş. İnşallah Çerkezköy için başarılı çalışmalara imza atarsınız” diye konuştu.  Derneğin Türkiye’de 5 bin 300 üyesinin bulunduğunu kaydeden Türkiye Okul Kıyafetleri İmalatçıları, Satıcıları Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve Trakya Okul Kıyafetleri İmalatçıları Satıcılar Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz” Hemşehrilerimiz olan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile konfederasyon olarak güzel çalışmalara imza atıyoruz. Çerkezköy’de kurduğumuz dernek ile eğitim camiasına katkıda bulunmaya çalışacağız. Sizlere de görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

 

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Çerkezköy’de okul sıkıntısının bulunduğunu kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Amberdere’ye yapılacak olan Lise kampusun ardından ortaöğretim öğrencilerin de boşalacak olan liselere geçmesi ile birlikte bir nebze sorunun giderileceğini söyledi.  Ziyarette partililer ve dernek üyeleri Çerkezköy’de ki eğitim sorunlarını ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.