Şampiyonlar sözünü tuttu

Tekirdağ U-13 Ligi D Grubu'nda sezonu şampiyon olarak tamamlayan Kapaklıspor U-13 Futbol Takımı, şampiyonluk kupaları ile birlikte dün saat 10.00'da Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu'yu makamÄ

SPOR 19.06.2014 17:19:00 0
Şampiyonlar sözünü tuttu

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu’na yapılan ziyarette Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, Kapaklıspor Üyesi Nurten Pandir, Kulüp Antrenörleri Abdullah İşar ve Ercan Yılmaz ile genç sporcular yer aldı. 

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINI KIL PAYI KAÇIRDIK

Ziyarette konuşan Kapaklıspor Kulübü Başkanı Aden Yavaş, “Çocuklarımız U-13 Ligi D Grubu’nda büyük bir başarıya imza atarak sezonu şampiyonlukla tamamlamayı başardı. Aynı zamanda İl üçüncüsü olmayı da başaran çocuklarımız, Türkiye şampiyonasına katılmayı kıl payı kaçırdı. Fakat bizim onlara olan inancımız tamdır. Biz kadromuzu koruyup daha çok çalışarak daha büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

DERSLERİNDE DE BAŞARILI OLDULAR

Sporun çocukların derslerinde ve sosyal gelişiminde de olumlu yönde katkı sağladığına dikkat çeken Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, “Bir okulumuzda öğretmenlerimize çocuklarımızın isim listesini verdik. 3 ay sonra kendileri ile tekrar görüştüğümüzde, çocukların derslerine olan ilgi ve dikkatlerinde yüzde 60’a varan artış gözlemlediklerini belirttiler. Çocuklarımızın bu başarısıyla da ayrıca gurur duyduk” dedi.

BÜYÜK ŞANS YAKALADI

Kapaklıspor altyapısından yetişen 17 yaşındaki Serdar İşar’ın denenmek üzere Bucaspor Kulübü tarafından çağrıldığını sözlerine ekleyen Yavaş, “Bucaspor, altyapı ve tesisleşme bakımında Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biridir. Türkiye’nin hemen her şehrini dolaşarak yetenekli futbolcu adaylarını İstanbul’a davet ediyorlar. Serdar da bunlardan biri oldu. Temennimiz, Serdar ve onun gibi daha pek çok yetenekli gencimizin bu şansı bulmaları ve iyi değerlendirmeleridir” ifadelerini kullandı.

BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “Bundan 3 ay önce beni ziyarete gelmiştiniz ve bana şampiyonluk sözü vermiştiniz. Ayrıca derslerinizi ihmal etmeyeceğinize dair de söz vermiştiniz. Görüyorum ki sözünüzü tutmuşsunuz. Bu nedenle sizleri ödüllendirmek gerekiyor” dedi. Sözünü tutan sporcuların ödüllendirilmesi gerektiğini belirten Kaymakam Kuzulu, takımın kalecisi Ümit’e kaleci eldiveni ve diğer sporculara da üzerinde “Yeni İlçenin İlk Şampiyonları” yazılı birer tişörtle birer spor ayakkabı sözü verdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ