ÇOSB'nin şampiyonu BROSS oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nce geleneksel olarak düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası ile Tenis Turnuvası sona erdi. ÇOSB Yönetimi tarafından önceki gün Parıltım Restaurant?

SPOR 18.06.2014 18:14:00 0
ÇOSB

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün geleneksel hale getirdiği Halı Saha Futbol ve Tenis Turnuvaları’nın bitmesinin ardından dereceye girenler, önceki akşam Parıltım Restaurant’ta düzenlenen kokteylle ödüllerine kavuştu.

ÇİFTLER TENİSTE 1. MUSTAFA YILMAZ-OKTAY KARLI OLDU

Ödül töreninde ilk olarak, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Tenis Turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Bayanlarda ikinci olan Nur Çoruh ve birinci olan Nuray Akın Taşkın’a ödüllerini ÇOSB İmar Müdürü Fuat Özçelik verdi. İleri Seviye Erkeklerde ikinci olan Mustafa Yılmaz ve birinci olan Ali Altunbaş ise ödüllerini ÇOSB Çevre Yönetimi Sistemi Müdürü Servinaz Kuru’nun elinden aldı. Yeni Başlayan Erkekler kategorisinde ise birinci olan Ercan Dağcı ile ikinci olan Önder Erkış’a da ödüllerini ÇOSB Müdür Yardımcısı Fisun Sular takdim etti. Son olarak çiftler kategorisinde birinci olan Mustafa Yılmaz-Oktay Karlı ile ikinci olan Ali Altunbaş-Önder Erkiş’de ödüllerini ÇOSB İnşaat Müdürü Tuncer Hancıoğlu’nun elinden aldı.

 

 

45 GOLLE GOL KRALI OLDU

Parıltım Restaurant’ta gerçekleştirilen kokteylde daha sonra bu yıl 9’uncusu düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nda gol kralına ödülü verildi. Turnuvada 45 gol atarak gol kralı olan Bross Tekstil Takımı oyuncusu Mert Torun’a ödülünü ÇOSB Makine Enerji Müdürü Oğuz Koray Erzurum takdim etti. Turnuvanın centilmen takımı ise Uğurteks Takımı seçildi. Uğurteks Takımı’na en centilmen takım ödülünü ise ÇOSB Muhasebe Müdürü Günay Aydın verdi.

YÖNETİM KURULUMUZ DA BURADA OLACAKTI

ÇOSB Halı Saha Futbol Turnuvası’nda üçüncü olan Altınyıldız Futbol Takımı ile ikinci olan Hema Endüstri takımına ise ödüllerini ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan verdi. Burada kısa bir konuşma yapan Mehmet Özdoğan, “Öncelikle bizleri kırmayarak davetimize icabet eden tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum. Bugün Yönetim Kurulumuz da burada olacaktı. Fakat hepinizin bildiği gibi Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, Tekirdağ’a geldi. Kendileri, Tekirdağ’da yatırımı olan sanayicilerle yemekte buluşmak istedi. Yönetim Kurulumuz da bu nedenle kokteylimize katılamadı” dedi.

 

 

ŞAMPİYONUN ÖDÜLÜNÜ SAİM BUYRUK VERDİ

ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan konuşmasının sonunda turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti. Kokteylde son olarak halı saha futbol turnuvasında şampiyon olan Bross Tekstil takımına ödülü verildi. Şampiyon takım ise ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Buyruk’un elinden aldı. Ödül töreninin ardından törene katılan davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber / Ahmet KARDEŞ