Lüleburgaz meydanında bayrak tepkisi

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Kırklareli Şube Yönetimi, Lüleburgaz İlçe Temsilciliği, Kırklareli Kadın Komisyonu Başkanlığı, Türk Ocakları Lüleburgaz Şubesi ve Ülkü Ocakları üyeleri, geÃ

GÜNDEM 18.06.2014 18:01:00 0
Lüleburgaz meydanında bayrak tepkisi

“HİZAYA GETİRMESİ GEREKMEKTEDİR”

Lüleburgaz Kongre Meydanı'nda toplanan üyeler adına basın açıklamasını okuyan Kırklareli Kadın Komisyonu Başkanı Bengül Tanrıkulu, "Biz ay yıldızlı al bayrağı çaput gibi yere atanların, milletin namusuna göz dikenlerin o direğin tepesindeyken alnının çatından vurulmasını istiyoruz. Milli değerlerimizi ayaklar altına alan terör sevdalısı belediye başkanlarını, katil Apo’yu takdir eden valileri, sözde Kürdistan’ı tanıyan Bakanları hizaya getirmesi gerekmektedir" dedi. 

İSTİKLAL MARŞINI OKUDULAR

Irak’ın Musul kentinde IŞİD tarafından Türk Konsolosluğu’nun işgal edilmesini şiddet ve nefretle kınadıklarını ifade eden grup sözcüsü, "Konsolosluğumuzda bulunan Türk vatandaşları ve görevlilerimizin bir an önce sağlıklı bir şekilde ailelerine ve vatanlarına kavuşmaları Türk hükümetinin sorumluluğundadır. Bölgede yaşayan Türkmen soydaşlarımızın yıllardır uğramış oldukları soykırım, asimilasyon ve sürgün mağduriyetlerine karşı, bugün itibarıyla topraklarının da işgal edildiği yer ve yurtlarından tamamen uzaklaştırılacağı ya da katledileceği endişesi tarafımızca mevcut olup, bölgede ülkemizin geleceğini tehdit eden terör gruplarına karşı gerekli tedbirlerin alınması ve soydaşlarımızın can güvenliklerinin sağlanması öncelikli görevi olmalıdır" şeklinde konuştu. Açıklamanın ardından grup, hep bir ağızdan Andımızı ve İstiklal Marşı’nı okudu.