Özgör, "Yalova'daki başarıyı önemsiyoruz"

CHP Yalova İl Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan Belediye Meclis Üyesi Taner Bahar ile birlikte dün saat 11.30'da Çerkezköy Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ile gö

GÜNDEM 17.06.2014 19:52:00 0
Özgör,

“AK PARTİ’NİN OYUNLARINI BOZDUK”

CHP Yalova İl Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan ziyarette yaptığı konuşmada Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör’e görevinde başarılar diledi. Yalova’da tekrarlanan seçimlerde AK Parti’ye 228 oy fark attıklarını kaydeden Arslan “ AK Parti seçimleri kazanmak için son gece yaklaşık bir milyon TL değerinde bir erzak dağıtmasına rağmen sağduyulu seçmenlerimiz Cumhuriyet Halk Partisine oy verdi. Bu seçimde AK Parti’nin Yalova’daki tüm oyunlarını bozarak büyük bir başarıya imza attı. Belediyeyi 115 milyon borçla teslim aldık. Ama bu borcu belediyemiz kısa sürede ödeyecektir. Seçimlere de mevcut 13 mahallemizde de çok sıkı bir çalışma sergiledik.  Çalışmalarımızın semeresini de seçimleri kazanarak aldık. Yalova’da CHP yıllardır bu kadar çalışmamıştır. Demek ik çok çalışınca istenilen oluyormuş. İşte biz bu çalışmanın meyvesini elde ettik. Artık çok çalışacağız. Yalova’da Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını hiç indirmeyeceğiz” açıklamasında bulundu.

“SEÇİM BÜROLARINI FAALİYETE GEÇİRECEĞİZ”

CHP Yalova İl Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinerek, “Ağustos ayında bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak. Bu seçimden de başarılı şekilde çıkmak istiyoruz. Bu nedenle Yalova genelinde Cumhurbaşkanlığı seçimi için belirlediğimiz alanları da 20 gün sonra irtibat bürolarını faaliyete geçireceğiz. Buralarda görev alacak ekip arkadaşlarımızı belirledik.Seçimlerde partimizin belirlediği adayın kazanması için gece gündüz yoğun bir çalışma içersine gireceğiz. Bu seçimin Türkiye’miz için çok önemli olduğunu biliyoruz. İnşallah bu seçimde de başarıyı yakalayacağız. CHP olarak bundan böylede Yalova Belediyesi’nde CHP bayrağının kalıcı olarak bırakmak istiyoruz.Biz göreve geldiğimizde belediyeden kaldırılan T.C’yi tekrar belediyeye koyduk. Sonuna kadar da T.C için mücadele vereceğiz” açıklamasında bulundu.

“HALKIMIZIN ÖZLEMİ GİDERİLECEK”

Arslan konuşmasını şöyle noktaladı. “ Büyüklerimiz bize yalan söylemeyeceğimizi, yetim hakkı yemeyeceğimizi ve çalıp çırpmamamız gerektiğini öğütledi. CHP Belediyesi bunların hiç birini yapmayacak ve halkın menfaatlerini gözeterek haklarını koruyarak hizmet verecek. Yalova halkı bunu kısa sürede görecek ve hizmet nasıl yapılıyormuş görecektir. Biz şeffaf belediyeciliğin nasıl yapıldığını Yalova halkına göstereceğiz. Halkımızın bu konudaki özlemi giderilecek” dedi.

“YALOVA’DAKİ BAŞARIYI ÖNEMSİYORUZ”

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör’de ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ettikten sonra, “Öncelikle bizlerde sizi Yalova’da elde etmiş olduğunuz başarı nedeniyle kutluyoruz. Yalova’daki başarıyı önemsiyoruz. Yalova’da CHP ile AK parti’nin oyları yakın yakına olsa da CHP’nin 228 oyla fark atarak seçimi kazanması büyük bir başarıdır. Seçimde iktidar  gücünün orada yoğunlaşmış olmasına rağmen CHP’nin seçimden başarılı şekilde çıkması yani seçimi kazanması çok önemli oldu. Sizleri tebrik ediyorum ve görevinizde de başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN