Bulut: "Yeni Akademik Yıl'ı, inşallah yeni binamızda açacağız"

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan Buluş'tan Veliköy'de inşaatı tamamlanan yeni yüksekokul bin

GÜNDEM 17.06.2014 19:51:00 0
Bulut:

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden İlçe Belediye Başkanı Vahap Akay, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’tan hem mevcut okul, hem de Veliköy’de inşası tamamlanan yeni Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler aldı.

“KESİN KABULÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK”

Okulun inşaatının, konferans salonu ve birkaç küçük eksiklik dışında tamamlandığını belirten Yüksekokul Müdürü Buluş “ Bu eksiklikleri tamamladıktan sonra da okulumuzun geçici kabulünü yapacağız. Daha sonra ise Namık Kemal üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek tarafından okulumuzun kesin kabulü gerçekleştirilecek” dedi.

“İNŞALLAH YENİ BİNAMIZDA AÇACAĞIZ”

23 Haziran 2014 günü mezuniyet töreni tertipleyeceklerini ve 2013-2014 Akademik  Yılı’nı tamamlayacaklarını kaydeden Yrd.Doç.Dr. Buluş, “Mezuniyet töreninden sonra, taşınma işlemlerine başlamayı planlıyoruz. Yeni Akademik Yıl’ı, inşallah yeni binamızda açacağız.” İfadelerini kullandı. 

BELEDİYEDEN DESTEK

Yeni binanın eksikliklerini tek tek not alan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, başta okulun peyzaj çalışmaları olmak üzere, ihtiyaç duyulan her konuda, Belediye’nin devreye girip, destek vereceğini kaydetti. Akay, “Yeni okulumu ben de gezme imkanı buldum. Gayet ferah ve görkemli bir yapısı bulunuyor. Öğrencilerimizin, bünyesinde konferans salonlarından teknoloji sınıflarına ve çok amaçlı salonlara kadar, birçok imkanı barındıran komplike bir binada ders görmeleri, eğitim kalitesini de arttıracaktır. Dolayısıyla, Belediye olarak biz de, üstümüze düşen yapmak için var gücümüzle çalışacağız “şeklinde konuştu.  Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğretim görevlisi Özlem Berkdemir ve Öğretim Görevlisi Metin Taşkın ile Belediye Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş’ün de hazır bulunduğu ziyaret, yeni binaya ilişkin görüş alışverişi ile devam etti.

Haber/Gökhan TEKER