Çılgın aşıktan ilginç yöntem

Malkara'da çılgın aşık üniversite öğrencisi, sevgilisi ile tanışmalarının bininci gününde, aşkını ilan etmek için ilginç bir yöntem seçerek, bin kişiye 'Ozan seni seviyor' dedirtti.

GÜNDEM 17.06.2014 19:39:00 0
Çılgın aşıktan ilginç yöntem

AŞKINI İTİRAF ETTİ

Namık Kemal üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 1'inci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Ozan Yılmaz, Trakya Bölgesindeki il ve ilçeleri gezerek, İstanbul’da yaşayan sevgilisi 18 yaşındaki Tunay Bilge'ye ilginç bir yöntemle aşkını ilan etti. Aldığı kamera ile sokak sokak, kapı kapı dolaşan Yılmaz, "Şimdi benim kız arkadaşımla bininci günüm. Bin kişilik bir video hazırlıyorum. Bu video sevgilime de sürpriz bir video olacak. Bana 2 saniye yardım eder misiniz? Kameraya karşı 2 saniye Tunay, Ozan seni çok seviyor der misiniz?" diyerek bin kişiyle ayrı ayrı çekim yaptı.

Sevgilisi için özel video hazırlayan ve Tunay Bilge ile evlenmek istediğini söyleyen üniversiteli aşık Ozan Yılmaz, "Tunay'ım her şeyim. Öncelikle bininci günümüz kutlu olsun. Senin için tüm Trakya'yı gezdim. Bin kişi topladım. Artık tüm Trakya'yı değil tüm dünyayı gezmek istiyorum. Senin için 1 milyon kişi dahi olsa toplarım. Ama seninle yeter ki evlenelim. Seni o kadar çok seviyorum ki. Bin kişiyi konuşturarak bunu sana ispatlamış olmak istedim. Senin için gezdim sevgilim. Ben sana maddi bir hediye değil de manevi bir hediye vermek istedim. Umarım beğenmişsindir. Bininci günümüz kutlu olsun" dedi.

Sürprizin akıllarda kalması için böyle bir hediye yapma kararı aldığını dile getiren Yılmaz, "Bu video da bana yardım eden arkadaşlarıma, dostlarıma, kardeşlerime ve vatandaşlara sonsuz teşekkür ediyorum. Hepsi sağ olsunlar var olsunlar" ifadelerini kaydetti.