Edirne'nin turizmi için bir araya geldiler

Ankara TURSAB, AnadoluJet yetkilileri, Ankara acenteleri, operatörleri ve Çorlu Satış Şefliği'nin de katılımıyla Edirne'ye özel bir gezi ve buluşma gerçekleştirdi.

GÜNDEM 17.06.2014 19:35:00 0
Edirne

ZİYARETTE BULUNDU

Edirne ticaretinin, ekonomisinin ve turizminin gelişmesi noktasında çalışmalarına dur durak vermeden devam eden ETSO, bir kez daha Edirne’de turizm öncülerini ağırlayarak, özel bir gezi ve buluşma düzenledi. Ankara’dan AnadoluJet seferi ile Çorlu’ya hareket eden Ankara TURSAB ve AnadoluJet yetkilileri, Ankara acenteleri ve operatörleri, sonrasında Çorlu Satış Şefliği’nin de katılımıyla Edirne’ye anlamlı bir ziyarette bulundu.

EDİRNE’DEN AYRILDILAR

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ev sahipliğinde organize edilen Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt’un eşliğinde düzenlenen toplantıda şehrin önde gelen turizm temsilcileri ile bir araya gelen TURSAB ve Anadolujet ekibi, Edirne'nin turizm ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Edirne buluşması kapsamında ETSO’yu ziyaret eden ekip, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Edirne Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu'nun ev sahipliğinde, AnadoluJet’in Edirne acenteleri ve şehrin önde gelen otel ve restoran işletmecileriyle bir araya geldi. 

Edirne'nin tanıtıldığı, şehrin ihtiyaçlarının ve turizmin mevcut durumunun analiz edildiği ve ileriye dönük planlamalar hakkında görüş alışverişinin yapıldığı toplantının ardından ekip, Edirne turizm sektör temsilcilerinin de katılımıyla, Meriç Nehri Kenarı'nda bir öğle yemeği yiyerek, karşılıklı istişarelerde bulundu. Günübirlik ziyaret kapsamında ekip daha sonra, ETSO ve Kültür Turizm İl Müdürlüğü yetkililerinin de eşliğinde, Edirne’nin tarihi, turistik yerlerini gezerek, Edirne'den ayrıldı.

Haber/İHA