Akay: " Yaz okulları öğrencilerimize katkı sağlayacak"

Çerkezköy Belediyesi'nin düzenlediği futbol, basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, ingilizce, folklor ve bilgisayar Yaz Spor Okulu dün itibariyle başladı. Birinci sınıftan başlayıp sekizinci sınıfa kadar ö?

GÜNDEM 16.06.2014 18:41:00 0
Akay:

TEŞEKKÜR ETTİ

Yaz spor okulu için dün belediye önünde program gerçekleştirildi. Saat 09.30’da gerçekleştirilen programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “  Çerkezköy Belediyesi olarak başlattığımız yaz okullarının öğrencilerimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.  Futbol, basketbol dahil 8 branşta bugün yaz okullarımızı açıyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. 300 öğrenci kaydımız var, kayıtlarımız devam ediyor. Kapalı Spor Salonunda faaliyetlerimiz devam edecek. Yüzme okulumuz önümüzdeki hafta Perşembe günü başlayacak. Otogarın olduğu alanda bir hazır havuz kurulacak. Burada öğrencilerimize de iki ay yüzme eğitimi verilecek. Servislerimiz Belediye Meydanından kalkacak. Tüm katılımcılara ve velilere teşekkür ediyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak bu dönem bu başlangıcı yaptık. Umut ediyorum 2 aylık süreçte tüm öğrencilerimize katlı sağlayacak" dedi.

 

 

ARAÇLAR MEYDANDAN KALKACAK

Yaz Spor Okulu ile ilgili velilere ve öğrencilere bilgiler veren Beden Eğitim Öğretmeni Oğuz Alaca "Kurslarımız Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri olacak. Sabah saat 09.30’da servisler ile öğrenciler kurs görecekleri yerlere gidecekler. Spor salonunda olanlar spor salonuna, futbolda olanlar halı sahaya, teorik dersler ve ingilizce olanlarda Gazi Osman Paşa İlkokuluna gidecekler. Kurslarımız 2 saat olacak. 11 buçukta bitecek daha sonra tekrar Belediye Meydanı'na dönülecek" diye konuştu.

DÖRT GÜN OLACAK

Alaca “ Haftanın Salı günleri futbol, basketbol, voleybol halk oyunları kursu olacak.  Çarşamba günleri voleybol, ingilizce ve masa tenisi dersleri olacak. Perşembe günü futbol, basketbol ve halk oyunları, Cuma günü voleybol, bilgisayar ve masa tenisi derslerini gerçekleştireceğiz. Yaz Spor Okulu’nun yüzme dersleri ise hafta içi Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri boyunca olacak ve eski otogarın oraya kurulacak hazır havuz platformunda dersler görülecek. Yüzme dersleri öğleden sonra yapılacak ama saatler daha tam olarak belli olmadı. Bizler velilerimize daha sonra bunun bilgilendirmesini yapacağız” diye konuştu.

Haber/Ahmet KARDEŞ