Hasta taşıyan ambulans yayaya çarptı

Çerkezköy'de eski otogar önünde hasta taşıyan bir ambulansın çarpması sonucu yaralanan yaya olay yerine gelen başka bir 112 ekibi tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yayaya ?

GÜNDEM 15.06.2014 14:51:00 0
Hasta taşıyan ambulans yayaya çarptı

Saray’dan aldığı hastayı Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürmekte olan ambulansın çarpması sonucu yaralanan 37 yaşındaki Nihat Akpınar, olay yerine gelen başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BAŞKA BİR 112 EKİBİ SEVK EDİLDİ

Olay önceki gün saat 20.30 sırlarında Çerkezköy’de eski otogar önünde meydana geldi. İddiaya göre kalp krizi geçiren Zübeyde Özcan’ı Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne yetiştirmeye çalışan 112 ekipleri, Çerkezköy eski otogar önünde yolun karşısına geçmeye çalışan 37 yaşındaki Nihat Akpınar’a çarptı. 112 ekipleri, durumu kritik olan Zübeyde Özcan’ı hastaneye yetiştirmek için devam ederken, kaza mahaline başka bir 112 ekibi sevk edildi.  

 

 

AMBULANSIN AYNASI KIRILDI

Kalp krizi geçiren Zübey’de Özcan Çerkezköy Devlet Hastanesi Acil bölümünde hemen tedavi altına alındı. Bu sırada 112 ekiplerinin çarptığı Nihat Akpınar da bir diğer 112 ekibi tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada Nihat Akbıpnar’a çarpan ambulansın sağ aynası kırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çok geçmeden kalp krizi geçiren Zübeyde Özcan’ın eşi ve yakınları da hastaneye akın etti. Zübeyde Özcan, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özcan’ı hastaneye götüren ambulansın çarptığı Nihat Akpınar’ın ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Nihat Akpınar’ın alkollü olduğu için gelen 112 aracını farkedemediği iddia edildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ