1 saatte 13 bin TL ceza kestiler

Edirne'ye bağlı Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan ruhsatsız, plakasız veya plakası okunmayan motosikletlere bir saat yapmış olduğu uygulamada toplam 13 bin TL cezai işlem uyg

GÜNDEM 13.06.2014 19:35:00 0
1 saatte 13 bin TL ceza kestiler

15 MOTOSİKLET KONTROL EDİLDİ

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Keşan Caddesi’nde plaksız ve ruhsatsız motosikletlere yapmış oldukları uygulamada 15 motosiklet kontrol etti. 5 motosikleti bağlayarak yediemin otoparkına götüren ekipler, kusurlu bulunan araçlara 13 bin TL cezai işlem uyguladı. Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kenar, yaptığı açıklamada kazaları ve suçlarını önlemek adına ruhsatsız, plakasız veya plakası okunmayan motosikletleri topladıklarını ifade etti.

 

 

ÇEVREYİ RAHATSIZ EDİYORLAR

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kenar, "Kötü niyetli motor sahipleri aşırı sürat yaparak, çevreyi rahatsız ediyor. Bu nedenle plakasız, harf veya rakam silinerek plakasıyla oynanmış, plakası kıvrılmış motosikletleri ekiplerimiz nerede yakalarsa tutanak tutarak alıyorlar. Vatandaşlarımız da bize destek olarak bu tür motosikletleri gördükleri yerleri bize ihbarda bulunsunlar" açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KILAVUZ