Edirne AK Parti İl Başkanı Rafet Sezen oldu

3 yıldır AK Parti İl Başkanlığı görevini sürdüren Müjdat Kahve, görevini Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen'e teslim etti.

GÜNDEM 13.06.2014 19:29:00 0
Edirne AK Parti İl Başkanı Rafet Sezen oldu

“ZOR GÖREVİN BİLİNCİNDEYİM”

Sezen ve Kahve, AK Parti İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi. Kahve, toplantıda yaptığı açıklamada genel merkezin yetkili kurumlarının ve Başbakanın Sezen'e AK Parti İl Başkanlığı görevinin verildiğini söyledi. 3 dönemdir başkanlık görevini yürüttüğünü dile getiren Kahve, AK Parti tabanının yüzde 9'lardan yüzde 30'lara kadar çıktığını dile getirdi. Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Sezen, "Zor bir görevin bilincinde olarak bu görevi kabul ettim" dedi.

“İYİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTECEĞİM”

Partiyi daha iyi yerlere taşıma temennisinde bulunun Sezen, Edirne ve Trakya'da AK Partinin başarı sağlamasının sıkıntılar yaratan bir konu teşkil ettiğini söyledi. Öncelikle Edirne'nin kazanması için çalışacağını aktaran Sezen, Edirne'de herkesin kucaklaşması için çalışmalar yürüteceğini kaydetti. Edirne'de zor ve meşakkatli bir görevi üstlendiğini tekrarlayan Sezen, teşkilatın bir noktaya getirdiği çıtayı daha da yukarı taşıyacaklarını hedeflediğini dile getirdi. Tek başına iktidar nimetlerinden faydalanmasına dikkat çeken Sezen, "Görevi başarı ile yerine getirme şansımız olur" dedi. Trakya Birlik Başkanlığı görevine de devam edeceğini sözlerine ekleyen Sezen, "Ayçiçek üreticisinin desteği ile başkanlık görevim devam edecek diye düşünüyorum" dedi.