Kapaklı'da altyapı çalışmaları devam ediyor

İlçe genelinde Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Erbay Caddesiâ€??

GÜNDEM 13.06.2014 19:08:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

800’LÜK BÜZLER YERLEŞTİRİLİYOR

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Atatürk Mahallesi Gurur Sokak’ta yürüttüğü kanalizasyon hattı çekim çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Açılan kollektör hattına 800’lük büzler yerleştirilerek, çalışmalarımızı Erbay Caddesi’ne kadar devam ettireceğiz. İlçemizin her alanda ilerlemesi, kalkınması ve gelişmesi adına Kapaklı'da alt yapı çalışmalarını sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Erbay Caddesi’nde de Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırım yenileme çalışmalarının gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan İrfan Mandalı, “İlçemizin en büyük ve en önemli caddelerinden biri olan Erbay Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Kaldırım yenileme çalışmalarımız tamamlandıktan sonra asfalt yol yapım çalışmalarına başlamayı planlıyoruz. Daha modern ve çağdaş bir Kapaklı için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

 

KÖPRÜLERİMİZİ YENİLİYORUZ

Geçtiğimiz dönemlerde yaşanan sel felaketlerinin ve dere taşkınlarının önüne geçilmesi amacıyla gerçekleştirilen dere ıslah çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Dere ıslah çalışmalarımız kapsamında mevcut derelerimizin üzerindeki köprülerimizi yeniliyoruz. İlçemiz içerisindeki mevcut derelerimizde ıslah çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ