Malkara Anadolu Lisesi 20.yılında 97 mezun çıkardı

Malkara Anadolu Lisesi, 20. kuruluş yıl dönümünde düzenlediği etkinlikler kapsamında görkemli bir törenle 97 öğrencisini mezun etti.

GÜNDEM 13.06.2014 19:00:00 0
Malkara Anadolu Lisesi 20.yılında 97 mezun çıkardı

PLAKET TAKDİM ETTİ

Öğretmenler Hatice Kabuloğlu Işık ve Günay Boşnak’ın sunduğu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, Anadolu Lisesi ve Malkara Öğrenci Meclisi Başkanı Ramazan Oyuklar ve Okul Aile Birliği Başkanı Figen Kiremitçi tarafından selamlama konuşması yapıldı.  Anadolu Lisesi Müdürü Mümün Lütfüoğlu öğrencilere, öğretmenlere, okul aile birliğine, Belediye, Oda ve Birlik Başkanları ile okula yardımlarını esirgemeyen iş adamlarına teşekkür ederken, konuşmaların ardından Okul Müdürü Mümün Lütfüoğlu, Okul Aile Birliği Üyeleri Figen Kiremitçi, Selma Kısa ve Nurdan Yılmaz’a okul yararına yapılan çalışmalar için plaket takdim etti. 

Malkara’da bir ilki gerçekleştiren Okul Müdürü Mümün Lütfüoğlu’nun hazırladığı ve Okul Aile Başkanı Figen Kiremitçinin de Basın Mensuplarına verdiği teşekkür plaketleri basın mensuplarını da duygulandırdı. 

 

 

MEZUNİYET PASTASI KESİLDİ

Törende, Malkara Anadolu Lisesine maddi ve manevi katkıda bulunan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Eski Belediye Başkanı Birol Kaya, iş adamları Nurdan Altay Güngör, Şencan Pakalpakçıl, Ersin Kaçar, Ramadan Özgen, Ali Deveci, Ahmet Macar, Adnan Sungur, Osman Turgutlugil, Naim Çölgeçen, Mülayim Yılmaz, Rasim Arslan, Fethi Özver, Ümran Bilgin, Cengiz Ergen, Nihat Arslan, Mehmet İşlek, Erol Çelebi, Tevfik Yaman ve İbrahim Naloğlu’na Okul Müdürü Mümün Lütfüoğlu tarafından plaket takdim edildi. 

Okul birincisi Merve Güven’e, okul ikincisi Merve Karabıyık’a ve okul üçüncüsü Selin Durcan’a ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul verirken, plaket töreni sonrasında lazer ışık gösterisi altında mezuniyet pastası kesildi.  Mezuniyet balosunun finalinde ise Okul başkanı Ramazan Oyuklar’ın geri sayımı ile tüm öğrenciler keplerini havaya atarak büyük bir mutluluk yaşadı.

Haber / Gülay Yiğit SEZEN