Yüksel, öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu

Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, dün saat 15.00'da Kapaklı Sanayiciler İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine katıldı.

GÜNDEM 13.06.2014 18:42:00 0
Yüksel, öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu

TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı Sanayiciler İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne töreninde konuşan Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, “16 Eylül tarihinde İrfan Fatma Mandalı İlkokulu’nda başlattığımız 2013-2014 Eğitim Öğretim yılının sona erdiği bugün Sanayiciler İlkokulu’ndan tüm velilerimize sesleniyor, emeklerine teşekkür ediyorum. Yeni kurulan bir ilçe olmamıza rağmen, eğitim alanında sorunsuz ve başarılı bir yıl geçirdik. Bu başarılı ve huzur dolu bir yılın yaşanmasında katkıda bulunan başta Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya, Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya, Emniyet Müdürümüz Kadir Yırtar’a, okul müdürleri, idareci arkadaşlara, eğitimin temel taşı olan öğretmenlerimize, aile birliği üyelerimize, bize destek olan eğitim hayırseverlerine ve eğitime gönül veren herkese şükranlarımızı arz ediyorum” dedi.

 

 

EĞİTİM YOLUNDA KALİTELİ BİR BASAMAK ATLADINIZ

Yüksel, “Çocuğunuzun karnesine yansıyan sonuç ne olursa olsun onunla sevginizi paylaşın. Başarısızlığın hayatın sonu olmadığını, biraz daha gayretle her şeyin üstesinden gelebileceğini ona anlatın. Sonuçlar ne olursa olsun onu sevmekten asla vazgeçemeyeceğinizi ısrarla vurgulayın. Unutmayın elde edilen başarılarda ne kadar payınız varsa başarısızlıklarda da o kadar pay sahibisiniz. Eminim ki; bilimselliğe önem veren, somut verilere dayanmayan bilgilerle hareket etmeyen öğretmenlerimizin liderliğinde başarılı ve anlamlı bir yıl geçirdiniz. Eğitim yolunda kaliteli bir basamak atladınız” dedi.

ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM

Konuşmasının devamında öğretmenlere seslenen Suat Yüksel, “Hepimiz biliyoruz ki eğitim uzun soluklu ve bilimsel bir olgudur. Farazilere yer yoktur. Kesinleşmemiş bilgilere itibar etmiyoruz. Somut verilere veya kesin delillere dayanmayan bilgilerle hareket etmiyoruz. Ham maddemiz insan ve insana hizmet ediyor, yaşadığı çevrede değerli kılınması için eğitim veriyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki, anlık heyecanlarla ortaya çıkan yanılgılar yarın telafisi zor hüsranlara sebep olabilir. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel karne alan çocukların mutluluğuna ortak olarak karne dağıttı.

Haber / Seyit SÜREN