Değirmenci Spor Kulübü'nden Mandalı'ya teşekkür ziyareti

18-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda Kapaklı'yı temsil edecek olan Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci ve sporcular, dün Kapakl?

SPOR 13.06.2014 18:40:00 0
Değirmenci Spor Kulübü

Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, beraberindeki sporcuları ile birlikte dün saat 11.00’da Kapkalı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.

EN İYİ DERECELERLE GERİ DÖNECEĞİZ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya dsteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunmak istediklerini söyleyen Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci’ye ziyaretinde Melih Dönmez, Rüstem Yayla, Edis Dingil, Serhat Değirmenci ve Mete Varım adlı sporcular eşilik etti. 18-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılacaklarını kaydeden Değirmenci, “Başkanımız sağolsun, bizim bu süreçteki yol ve kalacak yer masraflarımzı karşılayacak. Biz de Değirmenci Spor Kulübü olarak kendisine teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. İnşallah Kapaklı’yı en iyi şekilde temsil edip, iyi derecelerle geri döneceğiz” dedi.

 

 

VATANDAŞ BİZİM HERŞEYE YETKİMİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Arif Değirmenci, yıllardır ailece görüştüğümüz bir kardeşimiz. Kapaklı Belediyesi olarak yasaların bize tanıdığı haklar kapsamında tüm spor kulüplerimize destek olmaya gayret ediyoruz” dedi. Mandalı, “Vatandaş bizim herşeye yetkimiz olduğunu düşünüyor. Belli bir yere kadar bireysel olarak destekleyebiliyoruz. Fakat her zaman söylediğimiz gibi, bu gibi durumlarda belediyemize yazılı olarak başvurun. Bizde belediyemizin imkanları doğrultusunda elimizden gelen yardımı yapalım” dedi.

SİZ SADECE SPORUNUZU YAPIN

Bu tür organizasyonlarda sporculara fazla stres yüklememek gerektiğinin altını çizen Başkan İrfan Mandalı, “Siz oraya muhakkak şampiyon olmak için değil, sporunuzu yapmak için gidin. Orada tanımadığınız kardeşlerinizle karşı karşıya geleceksiniz. Fakat maç bittikten sonra rakibinzle sarılacak, maçı unutacaksınız. Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Gaziantep’e gideceksiniz. Vakit bulursanız, bu güzel şehri gezmenizi tavsiye ederim” diye konuştu.

 

 

KAPAKLI ESKİSİ GİBİ BİR YER DEĞİL

Kapaklı Belediyesi olarak yapılan bu tür yardımların birileri tarafından başka yerlere çekilmeye çalışıldığını söyleyen İrfan Mandalı, “Birileri çıkıp, yaptığımız bu tür hizmetlerin seçim yatırımı olduğunu söylüyor. Birileri de başkan seçildikten sonra burnumuzun büyüdüğünü söylüyor. Herkesi aynı anda memnun edemezsiniz. Kapaklı eskisi gibi bir yer değil. 100 bin nüfuslu bir ilçeyiz. Benim herkese yetişmem mümkün değil. Yasal sınırlar içnde omak kaydıyla belediyemizin tüm kaynaklarını halkımızın ayağına sermeye hazırız” dedi.

17 HAZİRAN’DA GİDECEKLER

18-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda Kapaklı’yı, Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü sporcularından Melih Dönmez 75 kiloda K-1’de, Rüstem Yayla 75 kiloda K-1’de, Edis Dingil 81 kiloda K-1’de, Serhat Değirmenci 81 kiloda Full Contack’da ve Mete Varım da 60 kiloda K-1’de temsil edecek. 17 Haziran’da Gaziantep’e gidecek olan Değirmenci Spor Kulübü heyeti, 27 Haziran’da Kapaklı’ya geri dönecek.

Haber / Ahmet KARDEŞ