Öğrenciler karnelerini Kaymakam Kuzulu'nun elinden aldı

2013-2014 eğitim öğretim dönemi sona erdi. Karne heyecanı, tüm yurtta olduğu gibi Kapaklı'da da yaşandı. Öğrencilerin bu heyecanına ortak olmak isteyen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Gazi

GÜNDEM 13.06.2014 18:38:00 0
Öğrenciler karnelerini Kaymakam Kuzulu

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, dün saat 12.00’da Gazi İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı.

GAZİ İLKOKULU’NDA KARNE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gazi İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Ümit Öncel, Okul Müdürü Murat Öz, öğretmenler ve veliler katıldı. Gazi İlkokulu 2 / Z Sınıfı öğrencileri, 2013-2014 eğitim öğretim dönemi sonunda karnelerini Kaymakam Aslı aynaoğlu Kuzulu’nun elinden aldı. Sınıf öğretmeni Mehmet Ali Bucurzat ile birlikte öğrencilerin karnelerini tek tek veren Kaymakam Kuzulu, çocukların karnelerine bakarak, tatilde ne yapmaları gerektiği konusunda nasihat verdi.

 

 

BOL BOL KİTAP OKUYUN

Karne töreninde konuşan Kapaklı Kaymakamı Aslı aynaoğlu Kuzulu, geride bırakılan 2013 2014 eğitim öğretim döneminin herkes için hayırlı olmasını temenni etti. Çocukların, bir yılın stresini atmaları ve iyice dinlenmeleri için güzel bir tatil dönemi geçirmelerini temenni eden Kaymakam Kuzulu, “Yaz tatilinde elbette oyunlar oynayacaksınız. Fakat, ders çalışmayı ve bol bol kitap okumayı da ihmal etmeyin. Herşeyden önemlisi yaz döneminde ailenizi kesinmlikle üzmeyin” diye konuştu. 

 

 

ÖĞRENCİLERLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Konuşmasının ardından Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya okul yönetimi tarafından çiçek takdim edildi. Programın ardından okuldan ayrılan ve makam aracına yönelen Kaymakam Kuzulu, kendisinden annesine vermek için çiçek isteyen çocukları kırmayarak, elindeki bukette bulunan çiçekleri öğrencilere dağıttı. Kaymakam Kuzulun öğrencilerle bol bol hatır afotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 

Haber / Ahmet KARDEŞ