Albayrak, sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinledi.

GÜNDEM 12.06.2014 22:11:00 0
Albayrak, sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

YENİ KURULAN BİR BELEDİYEYİZ

Tekirdağ Yeni Sanayi Sitesi esnafı ile kahvaltıda buluşan Kadir Albayrak ve Ekrem Eşkinat esnafın sorularını yanıtlayarak projelerinin son durumları hakkında bilgi verdi. Kahvaltı sonrası konuşmasında Süleymanpaşa’nın sıkıntılarına değinen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Yeni kurulan bir belediye olarak birçok projemiz var. Öncelikli çalışmamız belediyemizin yerinin belirlenmesi konusundaki sıkıntıları gidermektir. Trakya Kalkınma Ajansı’nın yerini kiralama işlemlerimiz devam ediyor. Öncelikle yer konusunun çözümlenmesiyle icraatlarımıza başlayacağız. Yeni sanayi bölgesinde 7 kilometrelik asfalt çalışmamıza kısa bir süre içerisinde başlayacağız. Tekirdağ’ın tarihi mirasına yakışır bir çalışma yaparak Rakoczi Müzesi’nin

 

 

TESKİ ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ

Kahvaltı sonrası esnafın sorularını yanıtlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise yeni Büyükşehir olan Tekirdağ’a yeni bir çehre oluşturacaklarını dile getirdi. Kadroların tamamlanması ile seçim öncesi verdikleri vaatleri hızlı bir şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını belirten Başkan Albayrak, "TESKİ çalışmalarına önem vermekteyiz. Çünkü altyapı, su ve kanalizasyon konusunda sorunlarımız bulunmakta. Arıtma sistemi değer verdiğimiz önemli projeler arasında yer almaktadır" dedi. Soru-cevap şeklinde devam eden toplantı Kadir Albayrak ve Ekrem Eşkinat’ın esnafın Berat Kandilini kutlaması ile sona erdi.

Haber Merkezi