Polis yasa dışı tahsilata göz açtırmıyor

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki gün yapılan şafak operasyonu ile yasa dışı yollarla çek senet tahsilatı yaptıkları iddia edilen iki kişi gözaltına alındı.

GÜNDEM 12.06.2014 21:46:00 0
Polis yasa dışı tahsilata göz açtırmıyor

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Amirliği ekipleri tarafından iki eve eş zamanlı yapılan operasyonda, ilçede yasa dışı yollarla çek ve senet tahsilatı yaptığı iddia edilen iki kişiyi gözaltına aldı.

EŞ ZAMANLI OPERASYONLA YAKALANDILAR

Bir vatandaşın Cüneyt E. ve Adem B. tarafından şantaj ve tehdit yoluyla binlerce TL dolandırıldığını belirtmesi üzerine harekete geçen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Amirliği ekipleri, önceki gün güneş ağırırken gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonla şüphelileri kıs kıvrak yakaladı. Şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda başkalarının adına düzenlenmiş olan, tarih ve tutar kısımları boş bırakılmış çok sayıda çek ve senet ile tapu ele geçirildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan Cüneyt E. ve Adem B. adlı şüpheliler, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki kontrollerinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheliler, mahkeme çıkışı kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına “Ecelle giden geri gelmez, polis ile giden geri gelir. Ben daha öncede yattım, çıktım. Bu işlerin tek sorumlusu Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ