Veliköy Belediyesi Ortaokulu 85 öğrenci mezun oldu

Veliköy Belediyesi Ortaokulu Yaz şenliği ve bu yıl ikincisi düzenlenen mezuniyet programında okuldan 85 öğrenci mezun oldu.

GÜNDEM 12.06.2014 21:20:00 0
Veliköy Belediyesi Ortaokulu 85 öğrenci mezun oldu

 

PROGRAM GERÇEKLEŞTİ

Önceki gün saat 16.00’da okul bahçesinde gerçekleştirilen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Daha sonra ise okulu 92,26 puanla üçüncü bitiren 8-A sınıfı öğrencisi Gülnur Tamer’e, 92,43 puanla ikinci bitiren Ayşenur Balkan’a ve 95,73 puanla okul birincisi olan Ceyda Öner’e ödüllerini Veliköy İlkokulu Müdürü Hikmet Puza, Veliköy Belediyesi Ortaokulu Müdürü Ercan Erdem ve Çerkezköy Belediyesi meclis üyesi Serdar Ürkmez verdi.

 

 

“İKİNCİ MEZUNLARIMIZI VERİYORUZ”

Ödül törenin ardından Veliköy Belediyesi Ortaokulu Müdürü Ercan Erdem bir konuşma gerçekleştirdi. Okulun eğitim ve öğretim yolunda yeni olduğunu kaydeden Erdem “Bu yıl okul olarak ikinci mezunlarımızı vermekteyiz. Kurumsal kültürümüzü hep birlikte oluşturmakta, yapı taşlarını dizmekteyiz. Bunu gerçekleştirirken katılımın en üst seviye de olduğu bir eğitim modelini hedeflemekteyiz. Çünkü biliyoruz ki “ Birlikten Kuvvet Doğar. Çağın gereklerini kıvramış, veliköy sakini olmanın çok ötesinde ufka ve beceriye sahip öğrenciler yetiştirmeyi amaçlamalıyız ki, çocuklarımız hayatın her noktasında başarılı ve mutlu insanlar olabilsinler. Okulumuzda bu yıl çok yönlü öğrenciler yetiştirebilmek amacıyla, öğrencilerimizin değerli katkılarıyla çeşitli aktiviteleri yıl boyunca yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Yıl boyunca katıldığımız etkinliklerde yüzümüzü güldüren başarılar elde ettik. Bu başarımıza akademik başarımızı da ekleyerek taçlandırmaya gerçekleştirebilmek amacıyla siz değerli velilerimizin ve veliköy sakinlerinin katılımlarına ihtiyaç duymaktayız. Şenliğimizin düzenlenmesinde katkı sunan emek veren değerli velimiz İhsan Yılmaz’a, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

ÖĞRENCİLER MEZUNİYET ÇOŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞADILAR

Programın devamında ise ortaokul öğrencilerinin hazırlamış olduğu piyesler, dans gösterileri ve replikler büyük beğeni topladı. Öğrenci ve velilerin gönüllerince eğlendiği programda anasınıfı öğrencilerin dans gösterileri ve oyunları ise büyük alkış aldı. Mezun olan 85 öğrenciye mezuniyet belgelerinin takdim edilmesinin ardından keplerini havaya atan öğrenciler mezun olmanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar. Mezuniyet belgelerinin takdim edilmesinin ardından şenlik çeşitli etkinliklerle devam ederken, program sonunda da sınıflar arası yapılan futbol turnuvasında başarı elde eden sınıflara madalyaları ve ödülleri verildi. Programda veliler ve okul aile birliği üyeleri okul yararına yiyecek kermesi düzenledi.