Kaymakamlık Temmuz'da yeni yerinde

Pınar Bulvarı üzerinde bulunan Özbirlik Plaza'da yeni Kaymakamlık binasının yapım çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyleyen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, e

GÜNDEM 11.06.2014 21:39:00 0
Kaymakamlık Temmuz

MÜDÜRLÜKLERİN ACİLEN HİZMETE GEÇİRİLMESİ GEREKİYOR

Kapaklı Kaymakamlığı’na tahsis edilecek olan Özbirlik Plaza’da kaba inşaat çalışmalarının bittiğini söyleyen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “Şuanda ibinanın ince işçiliği yapılıyor. Önceliğimiz, vatandaşın ihtiyacı olan nüfus, tapu, mal müdürlüğü gibi müdürlüklerin acilen hizmete geçirilmesidir” dedi. Kaymakam Kuzulu, “Temmuz ayına kadar Tapu Müdürlüğü, ,Nüfus Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Tarım Müdürlüğü ve Kaymakamlık olarak yeni binamıza geçmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

 

YER TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’nın kendi yerlerinde hizmet vermeye devam edeceğini söyleyen Kuzulu, “Kapaklı Hükümet Konağı yapılana kadar burada hizmet vereceğiz. Hükümet Konağı için yer tespit çalışmaları devam ediyor. O zamana kadar Özbirlik Plaza’da kiracı olarak Kapaklı halkına hizmet vereceğiz. Kira sözleşmesi 1 yıllık olup, ihtitaç olması halinde her yıl yenilenecektir” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ