Duyarlılıklarının karşılığını ödüllerle aldılar

Çerkezköy Belediyesi ile Taşınır Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği işbirliğinde Çerkezköy'deki okullar arasında düzenlenen Atık Pil Toplama Kampanyası'nda dereceye giren okull

GÜNDEM 11.06.2014 21:00:00 0
Duyarlılıklarının karşılığını ödüllerle aldılar

Atık Pil Toplama Kampanyası kapsamında dereceye giren okullar, dün saat 10.00’da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

 

 

BAŞKAN AKAY’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

1 Ekim-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren Özel Gülerçin Koleji, Pakize Narin Anadolu Lisesi, Çerkezköy Gazi Osman Paşa Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi okul yönetimi ve öğrencileri Başkan Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

 

 

ÖDÜL ALMAYA HAK KAZANDILAR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, atık pillerin toprağa ve çöpe gelişi güzel atılması sonucunda çevreye ve insan sağlığına büyük zarar verdiğini belirterek, “Atık pillerin toplanması ile çevreye duyarlılık daha da artmaktadır. İlçemizde eğitim öğretim veren okullardan Özel Gülerçin Koleji 95 kilogram atık pil toplarken, Pakize Narin Anadolu Lisesi ise 85,5 kilogram atık pil topladı. Çerkezköy Gazi Osman Paşa Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu 35 kilogram ve Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi de 11 kilogram atık pil topladı ve ödül almaya hak kazandı” ifadelerini kullandı.

 

 

ÇEŞİTLİ HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı konuşmanın ardından Tekirdağ üçüncüsü olan Özel Gülerçin Koleji ve Tekirdağ dördüncüsü olan Pakize Narin Anadolu Lisesi’ne ödüllerini verdi. Bunun yanında yarışmada Çerkezköy üçüncüsü olan Çerkezköy Gazi Osman Paşa Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu’na ve Çerkezköy dördüncüsü olan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine de ödülleri verildi. Derece giren okullara kupa, satranç tahtası, satranç takımı ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Haber / Seyit SÜREN