Sergi büyük beğeni topladı

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Tekirdağ şubesi ile Trakya Kalkınma Ajansı tarafından zihinsel engelli çocuklar tarafından yapılan hediyelik eşyaların sergilendiği 'Engeli

GÜNDEM 10.06.2014 17:20:00 0
Sergi büyük beğeni topladı

BELGELERİ TESLİM EDİLDİ

ZİÇEV öğrencileri tarafından yapılan seramik, bez bebek, ahşap boyama ürünlerinin bulunduğu serginin açılışı öncesi öğrenciler halk oyunları gösterisi sundu. Halk oyunlarının ardından yapılan sergi açılışında ZİÇEV öğrencilerine Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen kursların bitirme belgeleri takdim edildi. 

 

 

ÜÇ GÜN AÇIK KALACAK

Serginin ZİÇEV öğrencileri açısından yararına değinen ZİÇEV Tekirdağ Kurum Müdürü Yaşar Güneş, "ZİÇEV olarak öğrencilerimizin üretime katılarak öz güven kazanmaları için çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerimiz Süleymanpaşa Halk Eğitim ve Merkezi’nde aldıkları eğitim sonunda belgelerini alarak ürettikleri eşyaları sergiliyor. Seramik, bez bebek, ahşap boyama ve ekmeklik ürünlerini sergileyerek onlara destek oluyoruz" dedi.

Açılışına Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Abdullah Mangır ve ZİÇEV görevlilerinin katıldığı sergi, 3 gün boyunca ziyaret edilebilecek.