Öğrencilerinin yıl sonu etkinliği göz doldurdu

Öztrak Caddesi'nde dört yıldır faaliyet gösteren ve İngilizce eğitim veren Özel Çağdaş Butik Dershanesi'nin bu yıl geleneksel yıl sonu etkinliği önceki gün Çerkezköy Kapalı Spor

GÜNDEM 10.06.2014 16:48:00 0
Öğrencilerinin yıl sonu etkinliği göz doldurdu

YABANCI DİL BİLMEK GÖZ ARDI EDİLMEYECEK KADAR ÖNEMLİDİR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan özel Çağdaş Butik Dershanesi Müdürü Sadrettin İnci, yabancı dil eğitimine dikkat çekti ve yabancı dilin günümüzdeki önemine vurgu yaptı. Müdür İnci, “İnsanlar arasındaki iletişimi sağlayan, insanları birbirleriyle etkileşime sokan en önemli vasıta dildir. Globalleşen dünyada en az bir yabancı dil bilmek göz ardı edilemeyecek kadar önemlidir. Günümüzde İngilizce bir dünya dili haline gelmiştir. Bu nedenle ülkemizde de yabancı dil öğre3nimi daha çok İngilizce öğrenimi üzerinde yoğunlaşmıştır. Bu noktada dershanemizin misyonu, İngilizce öğrenimini en iyi şekilde gerçekleştirmek ve öğrencilerimize tam manasıyla bir yabancı dili öğretmektir.”dedi.

 

 

ÇAĞDAŞ OLABİLMEK İÇİN İNGİLİZCE AYRICALIKLI DEĞİL GEREKLİLİKTİR

Sadrettin İnci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Küreselleşmenin gereği olarak çağı yakalamak,çağdaş olabilmek ,diğer ülkelerle teknolojik,ekonomik ve kültürel açıdan iletişim sağlayabilmek için İngilizce ayrıcalıklı değil,gerekliliktir.Dershanemiz İngilizce dil öğrenimi konusunda duyarlı davranmakta ve öğrencilerin amaçlarına kolaylıkla ulaşmaları için özverili bir şekilde çalışmaktadır.Bu konuda öğretmenlerimize teşekkürü bir borç bilmekteyim.”dedi. İnci velilere de seslenerek, “Bizlere güvenerek emanet ettiğiniz çocuklarınıza en iyi eğitimi vererek bu güne getirdik.bu güzel günü sizlere armağan ediyoruz. Öğrencilerimiz geleneksel hale gelmiş dördüncü yıl sonu etkinlikleri kapsamında öğrendikleri dil ile sizlere güzel bir program sunacaklardır.Bu etkinliğimize katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor saygılarımı  ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

 

ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ İLGİYLE İZLENDİ

Özel Çağdaş Butik Dershanesi Müdürü Sadrettin İnci’nin konuşmasının ardından öğrenciler öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları İngilizce oyunları sergilediler. Dershanede İngilizce eğitimi alan ilkokul ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci sınıf öğrencileri ile orta okul öğrencileri sınıf sınıf tek tek gösterilerde bulundular. İngilizce şarkılar söyleyen ve oyunlar oynayan çocuklar Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler piyesini sahnelediler. Programda gösterilerde bulunan tüm öğrencilerin sunduğu birbirinden güzel gösteriler veliler tarafından ilgiyle izlendiği gibi bol alkış aldı. Program sonunda veliler hazırlanan programı mükemmel bulduklarını ifade ederek Özel Çağdaş Butik Dershanesi  Müdürü ve öğretmenlerini tebrik ettiler.

Haber/Seyit SÜREN