Türk bayrağının indirilmesine dev türk bayraklı tepki

Diyarbakır Lice'de 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın duvarından atlayarak kışla içinde direkte asılı Türk Bayrağı'nın indirilmesi, Edirne'de dev Türk bayrağı ile protesto edildi.

GÜNDEM 10.06.2014 16:47:00 0
Türk bayrağının indirilmesine dev türk bayraklı tepki

“SES VERMEYE DAVET EDİYORUZ”

Edirne Ülkü Ocakları üyeleri, Saraçlar Caddesi'nde dev Türk bayrağı açarak basın açıklaması yaptı. Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanı Taner Albayrak grup adına yaptığı basın açıklamasında, “Türk'ün bayrağına uzanacak eli kırarız. Türk'ün vatanına dikilecek gözü çıkarırız. Türk'ün şerefine uzanacak dilleri koparırız. Hiç kimse Türk milliyetçilerini aşmadan, Türkiye üzerinde hesap yapabileceğini sanmasın. Türkiye'de hainler olduğu müddetçe bozkurtların mücadelesi bitmeyecektir. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tüm il ve ilçe temsilcilikleri tarafından bugün eş zamanlı olarak "Bayrağa Saygı Yürüyüşü" düzenlenecektir. Bayrağımıza yapılan hakaret telin edilecek ve Türk milliyetçilerinin bayrağa olan hassasiyeti dosta düşmana gösterilecektir. Aziz milletimizi, bayrağa sahip çıkmak için bayrağını yanına alarak bizimle birlikte ses vermeye davet ediyoruz" dedi.

“SİLAHLI ÇATIŞMADA HÜSEYİN İMRAĞ'A CENAB-I ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ”

Albayrak ayrıca, "Edirne'de iki grup arasındaki silahlı çatışmada olaya müdahale eden ve bu sırada kalbinden vurularak şehit düşen Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli polis memuru 33 yaşındaki Hüseyin İmrağ'a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz, 4 aylık hamile olan eşine, ailesine ve başta Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ olmak üzere tüm polis teşkilatına ve halkımıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Ne mutlu Türk'üm diyene” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından grup dev Türk Bayrağı ile Atatürk Anıtı'na giderek hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okudu.