Arıcı güven tazeledi

Yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucu 5'inci kez Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği başkanlığına seçilen Kadir Arıcı, "Bu işi yapacak arkadaşları yetiştirmek bizim görevim

GÜNDEM 9.06.2014 17:50:00 0
Arıcı güven tazeledi

Dört dönemdir Kadir Arıcı başkanlığında faaliyetlerini sürdüren Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği, 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı önceki gün saat 13.00’da dernek binasında gerçekleştirdi. 

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği, 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı açılış ve yoklamanın ardından Divan Heyeti’nin oluşturulması ile devam etti. Divan Başkanlığı’na Enver Özel, divan üyeliklerine de Sami Canbaz ve Recep Küçük oybirliği ile seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ile devam eden toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise mevcut Dernek Başkanı Kadir Arıcı tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu okundu. 5 Haziran 2011-8 Haziran 2014 döneminde hayatını kaybeden 6 dernek üyesi ve Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden işçisini rahmetle anan Kadir Arıcı, atış poligonu konusunda Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ile görüşmelerinin devam ettiğini dile getirdi.

 

 

ÜYE SAYIMIZ 313’E YÜKSELDİ

Kadir Arıcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir önceki genel kurulda 279 olan üye sayımız 3 yılda 313’e yükseldi. Avcılık belgelerini iptal ettiren 32 kişi de yönetim kurulu kararıyla üyelikten çıkarıldı. Derneğin toplam 10 bin 98.17 TL parası var” dedi. Toplantıda daha sonra Bülent Çavuş da denetim kurulu raporu ile ilgili üyeleri bilgilendirdi. Kesin hesaplarla ilgili bilgi veren Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı derneğin 3 yıllık toplam gelirinin 77 bin 484.25 TL, toplam giderini de 77 bin 484.25 TL olduğunu kaydetti. Yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve kesin hesaplar üyeler tarafından oybirliği ile kabul edildi.

TAHMİNİ BÜTÇE 80 BİN TL

Toplantı, 3 yıllık tahmini bütçenin görüşülmesi ile devam etti. 80 bin TL olarak öngörülen tahmini bütçe üyelerce de oybirliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi. Kadir Arıcı’nın tek listesi ile gidilen seçimlerde yönetim kurulu asil üyeliklerine Kadir Arıcı, Selahattin İbo, Mustafa Serat, Ahmet Köroğlu ve Ergül Büyükikiz seçilirken, denetleme kurulu asil üyeliklerine de Bülent Çavuş, Murat Büyükbaş ve Birol Girgin seçildi.

 

 

HİÇBİR MENFAAT VE MEVKİ HEVESİM YOK

Seçim sonrası konuşan Kadir Arıcı, 75 yaşında olduğunu belirterek, “Ben bir Kapaklılı olarak sosyal anlamda dernek işlerinde Kapaklı için her görevi yapmaya gayret ediyorum ve ömrüm elverdikçe hizmet etmeye devam edeceğim. Hiçbir menfaat ve mevki hevesim yok. Sizler destek verdikçe hizmet etmeye devam etmeye gayret edeceğim. Bizim bir de çok güzel bir atasözümüz var. ‘Yiğit derler candan ederler, ağa derler maldan ederler’. Bu bakımdan beni çok methetmeyin. Bu işi yapacak arkadaşları yetiştirmek bizim görevimiz. Biran önce gönüllü arkadaşlarımızı görev almaya bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Seyit SÜREN