Küpelioğlu ailesinin düğün mutluluğu

Büyük Birlik Bartisi Çerkezköy İlçe Eski Başkanı ve Çerkezköy'ün tanınan iş adamlarından Salih Küpelioğlu'nun kardeşi Hakan Küpelioğlu önceki akşam Golden Palas Otel'de

GÜNDEM 9.06.2014 17:08:00 0
Küpelioğlu ailesinin düğün mutluluğu

Çerkezköy’ün tanınan iş adamlarından Salih Küpelioğlu’nun kardeşi Hakan Küpelioğlu ve Yıldız Erdem, Golden Palas Otel’de düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE İLK DANSLARINI YAPTILAR

Saat 20.00’da başlayan ve saat 23.30’a kadar süren düğün töreninde genç çift salona alkışlarla giriş yaptı. Genç çift daha sonra yine alkışlar eşliğinde ilk danslarını gerçekleştirdi ve hemen ardından düğün pastrasını kestiler. Düğün daha sonra takı merasimi ile devam etti. Oldukça kalabalık bir davetli kitlesinin hazır bulunduğu düğünde AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dilaver Burak ve Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi de hazır bulundu.

YILDIZ-HAKAN KÜPELİOĞLU’NU SEVDİKLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Takı merasimi sondası canlı müzik eşliğinde genç çift Yıldız-Hakan Küpelioğlu yakın arkadaşları ve aileleriyle ve davetlilerle birlikte gece boyunca birlikte halaylar çektiler ve çeşitli oyun havaları oynadılar. Gelin ve damat kendilerini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan tüm sevdiklerine arkadaşlarına ve davetlilere teşekkür ettiler.

Haber / Seyit SÜREN