Festivalde kiraz kadar ilgi gördü

Geleneksel olarak düzenlenen Tekirdağ Kiraz Festivali'nin 50'ncisine katılan İstanbullu cam sanatçısı Dilara Ege camdan yaptığı objelerle büyük ilgi gördü.

GÜNDEM 9.06.2014 16:47:00 0
Festivalde kiraz kadar ilgi gördü

BELEDİYE TARAFINDAN DAVET EDİLDİM

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 50’ncisi düzenlenen Kiraz Festivali'nin son gününde Tekirdağlı vatandaşlarla buluşan cam sanatçısı Dilara Ege, cam ve topraktan yaptığı renga renk bileklikleri vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. İstanbul’da atölyesi bulunduğunu belirten cam sanatçısı Dilara Ege, 12 yıldır cam sanatçılığı ile uğraştığını ve Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Kiraz Festivali etkinliklerine davet edildiğini kaydetti.

 

 

CAMDAN BİLEKLİKLER YAPIYORUM

Cam işletmeciliği ve cam sanatın yaygınlaşması adına ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın ricası üzerine festival alanına gelerek stant açtığını belirten Dilara Ege, “Stant alanında vatandaşlara istedikleri tarz ve renkte camdan bileklikler yapıyorum" ifadelerini kullandı. Festival alanına katılımlarından dolayı Dilara Ege’ye Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından festival anısına plaket takdim edildi.

Haber / Ahmet KILAVUZ