Orta refüje çarpan araç hurdaya döndü

Dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Çerkezköy-Çorlu yolunda önceki gün bir otomobilin orta refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralanırken, ara?

GÜNDEM 7.06.2014 18:48:00 0
Orta refüje çarpan araç hurdaya döndü

Çerkezköy’de bir otomobilin orta refüje çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan araç sürücüsü 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İLK MÜDAHALE 112 EKİPLERİNCE YAPILDI

Kaza önceki gün saat 23.40 sıralarında Çerkezköy’de Atatürk Viyadüğü altında meydana geldi. İddiaya göre Çerkezköy Çorlu istikametinde seyir halinde olan Tuncay Tecer yönetimindeki 34 YDN 66 plakalı otomobil, sürücüsünün dikkatsizliği sonucu Atatürk Viyadüğü altında bulunan orta refüje çarptı. Kazada, çarpmanın etkisiyle yaralanan Tuncay Tecer’e ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı.

 

 

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı araç sürücüsü Tuncay Tecer, yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan muayene sonucu Tuncay Tecer’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazadan sonra araç hurda yığınına dönerken, kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan yol otomobilin çekici ile kaldırılması ile yeniden trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ