Mandalı: Doğaya karşı daha bilinçli olmalıyız

Dünya Çevre Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan Kapkalı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Bize emanet olan bu dünyayı, bizden sonraki kuşaklara en iyi şekilde teslim edebilmek için, bizden hiçbir n

GÜNDEM 6.06.2014 18:58:00 0
Mandalı: Doğaya karşı daha bilinçli olmalıyız

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yaptığı açıklamada başta Kapaklı halkı olmak üzere tüm ülkenin Dünya Çevre Günü’nü kutladı.

HERKESE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Dünya Çevre Günü kapsamında açıklamalarda bulunan Kapkalı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Doğal kaynakların bilinçsizce tüketilmesi, dünyamızın düşüncesizce kirletilmesi, şüphesizki yaşamın sürekliliğini ve kalitesini olumsuz yönde etkilemektedir” diye konuştu. Temiz bir dünyada yaşayabilmek ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakabilmek için herkese büyük görev düştüğünün altını çizen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaşların her geçen gün daha da kirlenen çevreye karşı daha duyarlı olmaları gerektiğini ifade etti.

ÇEVREYE KARŞI DAHA BİLİNÇLİ HAREKET ETMELİYİZ

Vatandaşlar kadar kurumların ve devletlerin de çevre bilincine sahip olması gerektiğine dikkat çeken Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bunun için herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Bize emanet olan bu dünyayı, bizden sonraki kuşaklara en iyi şekilde teslim edebilmek için, bizden hiçbir nimetini esirgemeyen doğaya ve çevreye karşı daha bilinçli hareket etmeliyiz” açıklamalarında bulundu. Başkan Mandalı, Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın “Dünya Çevre Günü”nü kutluyor, sağlıklı bir gelecek, temiz ve yaşanılabilir bir dünya diliyorum” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ