Ağaç otomobillerin üstüne devrildi

Çorlu'da kökü çürüyen bir ağaç, yakınında bulunan arabaların üzerine devrildi. Yaklaşık 30 saniye önce aracından inen sürücü, aracın bagajından eşyalarını aldığı esna

GÜNDEM 6.06.2014 18:19:00 0
Ağaç otomobillerin üstüne devrildi

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Olay, Çorlu’da Fatih Çeşme Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerine 59 YV 130 plakalı aracını park eden Tuğrul Okçu, aracının bagajında bulunan malzemeleri indirmek için aracından indi. Okçu, bagajı açmaya fırsat bulamadan büyük bir gürültüyle iş yerinin önündeki ağacın üstüne doğru devrilmesiyle şoka girdi. O sırada aracın içinde olmayan Okçu ölümden döndü. Yaşadığı olay sonrası büyük şok geçiren Okçu, "Burası benim iş yerim, arabamızı yanaştırdım, arkada malzemelerim vardı. Onları indirirken bir ses geldi, ağaç komple arabanın üzerine düştü. Benim üzerime de düşebilirdi” dedi.

DEVRİLEN AĞACI İTFAİYE KALDIRDI

Ağacın düşmesi esnasında biraz daha aracın kenarında durması halinde ağaç Tuğrul Okçu’nun üzerine düşebilirdi. Okçu, “Bir araç daha vardı, o kıl payı kurtuldu, olan bizim arabaya oldu. Bir iki saniye farkla yoldan geçen başka bir araç da kurtuldu. Onun üzerine de düşebilirdi" ifadelerini kullandı. Elektrik tellerinde asılı kalan ağacı kaldırma işi ise itfaiye ekiplerine kaldı. Olay yerine gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, elektriğin kesilmesinin ardından otomobili ağacın altından çıkarttı. Trafiğe kapanan sokak, ağacın parçalanarak kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Haber / Ahmet KILAVUZ