AK Partililer tanışma ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, kurum ve kuruluşlara yönelik tanışma ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

GÜNDEM 3.06.2014 19:44:00 0
AK Partililer tanışma ziyaretlerini sürdürüyor

PTT’Yİ ZİYARET ETTİLER

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil dün ilk olarak saat 14.00’de Çerkezköy PTT Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.Ziyarette konuşma gerçekleştiren PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan “ Yeni yönetime görevinde başarılar diliyorum. Çerkezköy’de yedi yıldır görev yapıyorum. Bu yıl yapılacak olan rotasyonla birlikte tayinim çıkacak” dedi.

“A.Ş OLDUK”

Arslan “ Norma göre personel sayımız gerçekten azdır. Şube olarak en büyük gelirimiz postadan geliyor. En büyük müşterilerimiz ise Adliye ve resmi kurumlardır. Havaleler konusunda ise halkımızın yeteri kadar bilgi sahibi değildir. Havale ücretlerinde 17 lira havale ücreti alıyoruz. Ama hesabı olan müşterimizin havalesinde 8 lira havale ücreti alınıyor.PTT geçtiğimiz yıl A.Ş oldu. Ben ve beş kişi bu şirketin elemanıyız. Diğer arkadaşlarımız ise kadrolu memurdur. PTT kart ve maaş işlemlerinde ise ücret almıyoruz. Fevzipaşa Mahallesi 5 Nolu Sağlık Ocağı’nın karşısında yeni şubemiz hazır. Bu binayı belediye eski başkanımız Ali Ertem yaptırmıştı. Personel sıkıntısından dolayı şubemizi açamadık ama hafta sonuna kadar yeni şubemizi açmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

SGK MÜDÜRÜNÜ DE ZİYARET ETTİLER

Partililer daha sonra ise saat 14.30’da Çerkezköy SGK Müdürü Mehmet Hakan Yıldırımhan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten ötürü partililere teşekkür eden Yıldırımhan, 5 Nisan’da yapılan görevde yükselme sınavında il birincisi oldum. Yakın zamanda mülakata gireceğiz. Ondan sonra da atamalar yapılacak.Eski müdürümüz Yücel İnce ise sınav günü cenaze haberi aldığı için sınava girmedi. Onun şuan iki seçeneği var. Ya emekli olacak ya da Tekirdağ’da şef olarak göreve devam edecek” dedi.

 

 

“BİNA SIKINTIMIZ BULUNUYOR”

Çerkezköy SGK olarak personel ve bina sıkıntısı çektiklerini kaydeden Yıldırımhan “Çerkezköy’de 80 bin sigortalımız bulunmaktadır. 4 binden fazla sigortalı çalıştıran işveren var. Türkiye’nin en büyük OSB’lerinden birine sahibiz. 20 bin bayan sigortalı çalışanımız vardır. Personel ve bina sıkıntımız çözülürse daha iyi hizmet vereceğimizi düşünüyorum. SGK olarak merkezde hizmet vermek istiyoruz. Subay lojmanlarının yanında 6 bin metrekarelik yerimiz var. İnşallah önümüzdeki süreçte buraya binamızı yapıp orada hizmet vermeye başlarız” açıklamasında bulundu.

“BELEDİYEYİ KAZANAMADIK”

Reşat Bahar, Nuran Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri saat 15.00’da da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan’a ziyaret gerçekleştirdi. Yerel seçimler öncesi göreve geldiğini hatırlatan İlçe Başkanı Reşat Bahar “ Seçim sürecinde yapamadığımız kurum ziyaretlerini ise seçimlerden sonra yapmaya başladık. Seçimlerde birinci parti olmamıza rağmen seçimi kazanamadık” dedi. Ziyaretten ötürü kendilerini kabul eden OSB yetkililerine teşekkür eden AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil “AK Parti Belediyeciliği Türkiye’de bir marka olmuştur” dedi.

“ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPTİR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan da büyükşehir statüsünün Tekirdağ için büyük bir avantaj olduğunu kaydetti. Özdoğan “ Siyaset gönül işidir. Çerkezköy sanayi bakımından Trakya ve Türkiye’de önemli bir yere sahiptir. Biz yeni kurulan OSB’lerle bilgimizi paylaşmaya hazırız, paylaşıyoruz da” dedi. Özdoğan “ Fabrikalar vasıflı eleman bulmakta zorluk çekiyorlar. Sanayici işini bilen, işine sahip çıkan eleman aramaktadır. Bu açıdan sürekli buralarda açık var. Önümüzdeki günlerde endüstri meslek liselerinden de iyi eğitim almış çocuklar çıkacak. Çerkezköy OSB’de 60 bin kişi çalışıyor” diye konuştu.

Haber/Ahmet KARDEŞ