Lüks villada 3 ton kaçak içki yakalandı

Çorlu'da kaçak içki üretimi yapan villaya, polis tarafından baskın yapıldı. Operasyonda 3 ton kaçak içki ile imalatta kullanılan düzenekler ele geçirildi. Villanın sahibi ise polis tarafından ifadesi al

GÜNDEM 3.06.2014 19:42:00 0
Lüks villada 3 ton kaçak içki yakalandı

OPERASYON YAPTI

Edinilen bilgiye göre, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ilçede son zamanlarda bazı büfelerin kaçak içki satışlarını artırdığı ihbarı alması üzerine harekete geçti. Büfelere içkiyi S.A.’nın sattığını tespit eden polis ekipleri, içkilerin Sarılar Mahallesi'nde bir villada üretildiğini belirledi. Bunun üzerine jandarma ve polis ekipleri villaya baskın yaptı.

ALT KATTA FABRİKA GİBİ İMALATHANE ÇIKTI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, operasyon kapsamında S.A.’nın ilçe merkezindeki evine de baskın düzenledi. Burada 50 litre kaçak içkiyi bulan polis ekipleri daha sonra Sarılar Mahallesi'ndeki villaya baskın yaptı. Ekipler, 2 katlı villanın alt katında özel dolum bölümü ile içkilerin yapıldığı imalathaneyi bulurken, fabrika gibi kurulmuş imalathanede 3 ton içki ve içki imalatında kullanılmak üzere çok sayıda arpa ve şeker çuvalları ele geçirildi. Operasyon kapsamında villanın sahibi S.A., ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Ele geçen kaçak içkiler ise imha edilmek üzere İlçe Gıda ve Tarım Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Ekipler olayla ilgili soruşturmayı da sürdürüyor. 

Haber / Gökhan TEKER